witam, Wiadomo od niedawna że na tegorocznym woodstocku zagra Big blue monkey czyli Story of the year teraz , mówie że big blue monkey bo poraz pierwszy od 2002 roku zagrają na żywo swoje stare wykonania w tym podobno wersje demo niektórych piosenek i takie tam :) czyli pół soty nowego pół starego :) , będzie jazda Wystarczy sobie poszukać kilka piosenek Big ble monkeya np So far so good , Story of the year,
a z soty to: Stereo, pay your enemy, Save one , meathead, and the hero will drown (super!) , The antidote , Tonight we fall i takie tam :) polecam z całego serca! :shock:
HEHE :P żartowałem z tym :P , jak by co to jestem fanem tego zespołu , nieżle oni grają , a na koncercie to np skaczą , salta robią, takie tam obroty , zarąbiscie grają , ale może wpadną jeśli będzie dużo osób chciało bo jeszcze nigdy w Polsce nie byli , mają piosenki jak i ostre enegriczne jak i takie relaksujące jak np : save one, swallow the knife, page avenue itp itd, przyznam że już słucham ich od jakoś 2009 czy tam 2010 ale usunąłem to wszystko bo jakos mi nie wpadło w ucho , nie wiem może złe piosenki przesłuchałem itp , ale wtedy to rise against było moim faworytem teraz odwrotnie , ale ra też dalej lubie , fajnie jakby zagrało jak i Soty i rise against, :) , głosujcie na nich niezły show dają , oto jeden z ich filmików na żywo , polecam :)! i sorki za kłamstwa ale czasami tak mi sie odwala coś :) :evil:
oo to fajnie :) , mój wujo z kolegami tam jezdził i masakra była , poupijali się namiot gdzies zalozyli na podwórku u ciotki , sie pogubili gdzies w lesie bez komórek itp itd, aż dziadek musiał po nich przyjechać, a woodstock jest gdzies koło Kłodzka? bo ja mieszkam w Ząbkowicach Śląskich :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum