Wypowiadajcie się na temat Smerfnych Hitów.
Mnie się one kojarzą z naprawdę fajnym okresem dzieciństwa. Pamiętam, że nawet z bratem układaliśmy układy choreograficzne :lol:
Oto moje ulubione kawałki:
Mam nawet gdzieś składankę ze Smerfnymi Hitami do auta, zawsze latem robi furorę
Wstawiając filmiki korzystajcie z funkcji [youtube]link[/youtube]
_________________ "Patrz, tak się kończy Twój sen..."
Wiek: 22 Dołączyła: 14 Sie 2008 Posty: 1092 Skąd: ciągle w drodze
Wysłany: Pon 12 Gru, 2011
Ja słuchałam tylko 1 części,który się ukazała kiedy miałam 8 lat. Potem bardzo szybko zakochałam się w Post Regiment. Dlatego wracam tylko do pierwszej składanki i będę ja śpiewała dzieciom.
Posiadałem 3 kasety , jak posłuchałem teraz tych pioseneczek..... pojawił się wielki BANAN na twarzy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ja już wtedy bylem zbuntowany i nastawiony "anty",więc odrzucalem cale te "Smerfne hity" jako sztuczny produkt.Co innego Fasolki,Jeżowską,Kukulską itd.,ale to opowieści dziwnej treści na ińszy już temat.
Też bardzo lubię / lubiłam ten kawałek: "iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... statek buja się wśród fal jak na huśtawce" :mrgreen:
Vin, to jest temat Smerfowy, ot co :P
_________________ "Patrz, tak się kończy Twój sen..."
Wysłany: Wto 13 Gru, 2011
Alien dzięki Tobie pojawił mi się gigantyczny uśmiech na twarzy, za co Ci dziękuję!:D
Zupełnie o tym zapomniałam, a to przecież hicior był... ale też na jednej płycie moje kompetencje w tym temacie się kończą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum