| XVIII PRZYSTANEK WOODSTOCK JUZ ZA
|
 |
Szukaj |
Użytkownicy |
| Rejestracja |
Zaloguj |
|
|
|
Sciąganie plików z internetu - piractwo czy ??? no właśnie.. |
| Autor |
Wiadomość |
milan
Typowy spamer freak4life

|
Wysłany: Czw 25 Sie, 2011
|
|
|
| Myszonka napisał/a: |
Mam nadzieję, że kiedyś przyjdzie czas, że wyjmę to 1000zł i kupię dyskografię Metalliki, znajdę kilka tysięcy na dyskografię Pink Floyd czy Led Zeppelin.
|
Ale wiesz co-przynajmniej dla mnie-jest większą frajdą niż to?Systematyczne,często nawet żmudne powiększanie kolekcji.Płyta za płytą.Szlajam się po różnych sklepach,bywam na gieldach,przeczesuję allegro i e-baya i ten sposób kupowania albumów daje mi więcej satysfakcji niż gdybym wbil do sklepu i za tego tysiaka nabyl calą dyskografię. |
_________________ A.I.Y.C. |
|
|
|
 |
Myszonka
Rozkręca sie

|
Wysłany: Pią 26 Sie, 2011
|
|
|
milan, w sumie masz rację, zaczęłam tak robić już jakiś czas temu, tylko postęp jest tak znikomy, że dysponuję tylko kilkoma płytami kupionymi za moje pieniądze.
Od zawsze kupuję w ten sposób książki, bo nie potrafię słuchać audiobooków, denerwuje mnie to, a czytanie ksiąg wprost z monitora wypala mi oczy, dlatego... wolę pieniądze odkładać na książki, ale jak znajdę pracę to może będzie mi starczyło i na tą i na tą przyjemność :)
A co do płyt jeszcze - ja na każde urodziny czy inną tego typu okazję proszę ludzi o konkretne płyty, jeśli nie mają pomysłu na prezent. I się sprawdza ;D |
_________________ 'Co tydzień w poświęconej wodzie moczysz palce
Którymi oczy byś wydłubał za pięć złotych na klatce'
O.S.T.R.
http://www.lastfm.pl/user/Kookoorydza |
|
|
|
 |
Kiske
Forumowy prawiczek

|
Wysłany: Pon 30 Sty, 2012
|
|
|
| Ja pobieram albumy z internetu - dlaczego ? Po pierwsze - cholernie drogie ceny. Rozumiem, jak jest album po 36.99 (raz na jakiś czas można kupić), ale jak widzę album za 54 zł, a nawet drożej, to po prostu szlag mnie trafia ! Jako drugie miało być to, że tylko kilka piosenek jest dobrych, ale każdy ma inny gust. Po trzecie - kupowanie kota w worku. Jeśli nie słyszałem tego albumu, to najpierw przesłuch.je, a potem ewentualnie kupuje, bo wiem czego mogę się spodziewać. Pozdrawiam : D |
|
 |
Viking
Lubi pieprzyć bo życie musi mieć smak

Wiek: 36 Dołączył: 19 Lip 2011 Posty: 458 Skąd: South Pomerania
|
Wysłany: Sob 21 Kwi, 2012
|
|
|
Dla mnie ściąganie muzy to nie jest piractwo.
Jest dużo muzyki, której nie dostaniesz w sklepie, tylko w necie. |
_________________ Fuck the system !
Chcę wrócić do świata przedchrześcijańskiego. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|