Wysłany: Sro 10 Sie, 2011 Piosenka na woodstocku która leciała w radiu
Witam,
bardzo chciałbym się dowiedzieć jak nazywała sie jedna piosenka lub gdzie można jej posłuchać mianowicie chodzi mi o tę piosenkę która leciała w środe i w czwartek na woodstocku. refren brzmiał mniejwiecej "Wood Woodstock" mam nadzieje że ktoś będzie wiedział o jaką chodzi. Z góry dzięki.
Wiek: 22 Dołączył: 18 Lip 2011 Posty: 137 Skąd: Sie biorą dzieci
Wysłany: Sro 10 Sie, 2011
to moze tez tutaj napisze wybaczcie spam z racji tego ze ten temat zdaje sie bardziej odpowiedni napisze tutaj
orientuje sie moze ktos jak nazywal sie kawalek ktory byl puszczany na telebimach podczas nagrywanych wypowiedzi jurka ? kawalek ciagle sie powtarzal jak tylko zmienial temat i tak w kolko. jesli ktos moglby mi go podac bylbym wdzieczny
Wysłany: Sro 10 Sie, 2011
Tysk1e napisał/a:
to moze tez tutaj napisze wybaczcie spam z racji tego ze ten temat zdaje sie bardziej odpowiedni napisze tutaj
orientuje sie moze ktos jak nazywal sie kawalek ktory byl puszczany na telebimach podczas nagrywanych wypowiedzi jurka ? kawalek ciagle sie powtarzal jak tylko zmienial temat i tak w kolko. jesli ktos moglby mi go podac bylbym wdzieczny
wydaje mi się że chodzi o to. Na pierwsze pytanie nic mi do głowy nie przychodzi... :P
Witam,
bardzo chciałbym się dowiedzieć jak nazywała sie jedna piosenka lub gdzie można jej posłuchać mianowicie chodzi mi o tę piosenkę która leciała w środe i w czwartek na woodstocku. refren brzmiał mniejwiecej "Wood Woodstock" mam nadzieje że ktoś będzie wiedział o jaką chodzi. Z góry dzięki.
Dołączam się
Wie ktoś czyja była piosenka co leciała z radia parę razy. Polski zespół, 8-strunowe gitary. Raz było spokojnie w piosence raz fajny niski riff.
Z tekstu pamiętam tylko coś w stylu "osa bez nosa"
Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum