XVIII PRZYSTANEK WOODSTOCK JUZ ZA
 Szukaj |  Użytkownicy | | Rejestracja |  Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
Od czego zaczynaliście ?
Autor Wiadomość
KATA 
Coś już napisał
kotów kat ma oczy zielone

Wysłany: Pon 10 Sie, 2009   

Kredka napisał/a:
Rammstein od podstawówki. Byle do listopada !!!!!!!!!! <3333
To się pewnie miniemy gdzieś w Spodku 8-)

Podziel się na:         
czymka 
Lubi pieprzyć

Wysłany: Wto 11 Sie, 2009   

KATA napisał/a:
Kredka napisał/a:
Rammstein od podstawówki. Byle do listopada !!!!!!!!!! <3333
To się pewnie miniemy gdzieś w Spodku 8-)

Też tam będę 8-)

Podziel się na:         
GarRcio 
Forumowy prawiczek
PFloydlvr<3

Wysłany: Wto 13 Kwi, 2010   

Zaczynałem na Dire Straits,U2 i Red Hot Chilly Peppers w podstawowce :D jednak pózniej wykształtowałem w sobie ducha Pink Floyd :) Dziś akceptuje i słucham jednak wiele wiele zespołów które jednocześnie bardzo lubię :))

Podziel się na:         
iwa 
Rozkręca sie

Wysłany: Wto 04 Maj, 2010   

Dzięki mojej cioci,grzebałam jej w kasetach, co do przewijania kawałków pozostawię bez komentarza, ile kaset jej powciągało dzięki mnie hehe;) wielka fanka O.N.A Slayera, Apocalyptyci i oczywiście STARYCH wilków, to i mnie wciągnęła:) Jasno wynika,że od Wilków rozpoczęłam moją trwającą do dziś przygodę z muzyką:)

Podziel się na:         
demonic_severit 
Forumowy prawiczek

Wysłany: Sro 19 Maj, 2010   

zaczęłam od moich wspaniałych znajomych, którzy grają dobry rock ;D. dzięki nim odkryłam wszystkie moje obecnie ulubione zespoły. nie wiem jak mogłam wczesniej, kiedys daaawno nie słuchac takiej muzyki ;o

Podziel się na:         
Sztandera 
Forumowy prawiczek

Wysłany: Czw 20 Maj, 2010   

Odkąd pamiętam w moim domu leciały takie zepoły jak Scorpinosci, Dżem, Bon Jovi czy Jimi Hendrix. Potem o nich zapomniałam (przestałam mieszkać z ojcem). Jak miałam 13 lat jakoś wróciło :-D A moja przygoda z punk rockiem? Usłyszałam piosenkę KSU- Jabol punk, potem Biała gorączka potem dezerter Leniwiec i mogę wymieniać jeszcze wiele xD

Podziel się na:         
metalwoman 
Forumowy prawiczek

Wysłany: Nie 30 Maj, 2010   

ja już w podstawówce słucham rocka , a od kilku lat metal , zaczynałam od Acid Drinkers i Slayera

Podziel się na:         
butalbital 
Coś już napisał

Wysłany: Wto 08 Cze, 2010   

jednymi z pierwszych zespołów był Papa Roach , więc cieszę się , że uda mi się zobaczyć ich na żywo .
Green Day Sum 41 i tym podobne . :roll:
na szczęście aktualnie słucham różnych różności . :mrgreen:

Podziel się na:         
atyta 
Rozkręca sie
wypiłam szampon i jestem piana!

Wysłany: Pią 09 Lip, 2010   

nirvana- moja mamutka sluchala

[ Dodano: Pią 09 Lip, 2010 ]
kocham kurta :* :*

Podziel się na:         
Cru 
Rozkręca sie
mięsoholiczka

Zaczynałam od tego czego wcześniej słuchali moi starsi bracia. Ale potem poszłam własną ścieżką i zaczęłam słuchać Nirvany (4-5 klasa podstawowa) i SoaD. Potem Red Hot Chilli Peppers, Metallica i Aerosmith.
A od szóstej klasy podstawowej albo pierwszej gimnazjum zaczęłam słuchać Pink Floyd i tak już zostało. Teraz szukam innych legend, lubię 'starocie', oczywiście otwieram się też na te nowsze, lubię eksperymentować. Ale ogólnie jestem otwarta i nie zamykam się na jeden gatunek.

:)

Podziel się na:         
milan 
Typowy spamer
freak4life

Ech,łezka mi się w oku zakręciła jak zacząłem wspominać swe muzyczne początki. W dużym skrócie wyglądało to tak-Pet Shop Boys ("Actually" z 1987r. to rewelka-wiem,bo wczoraj słuchałem),stare Bon Jovi i solowy Jon z soundtrackiem do "Młodych strzelb". Potem ciemniejsza strona mocy-Megadeth i klasyczne "Rust in peace","Nevermind" Nirvany,1wsze Rage Against The Machine,dwójka The Prodigy,"Ill comunications" Beasties,"The Downward Spiral" Nine Inch Nails i już poleciałooo...

Podziel się na:         
Dea 
Coś już napisał
Oswajalny Chaos ;)

Wysłany: Sob 10 Lip, 2010   

Jak małym Pacholęciem byłam, w TV leciał teledysk Pet Shop Boys (chyba "Go west", ale głowy nie dam). Wkurzał mnie niesamowicie - na tyle, że na wiele lat wyłączyłam PSB ze swojej świadomości. Był jednak tak kolorowy i ciekawy, że kojarzy mi się z dzieciństwem. Co jeszcze. Poza moją miłością wieloletnia do Michaela Jacksona, moją pierwszą kasetą, którą dostałam było "Innuendo" Queenów. Zawsze będę ich uwielbiać. Kuzynka kiedyś przemyciła mi kasetę Pauli Abdul, a że wtedy było to fajne, to coś tam o Nirvanie jakiejś przebąkiwała :-P Już pod koniec podstawówki zaczęłam słuchać Kiss i Mansona, a gdzieś tam się Dimmu pojawił :-P Miłość do muzyki i odnajdywanie siebie w niej zaczęło się dość późno, bo na początku liceum. Wtedy doszła do mnie kaseta A Perfect Circle, a niewiele później Tool mną zawładnął. Droga do muzyki była trudna. Rodzice wychowywali mnie na muzyce klasycznej, jazzie, poezji śpiewanej, muzyce francuskiej. Nadal kocham moje korzenie muzyczne i często z nich korzystam, ale uważam, że jak na niewielki dostęp do muzyki w ....czasach mojej młodości oraz fakt bycia jedynaczką z obsesyjną miłością do MJa, to nawet nieźle mi to samokształcenie wyszło ;-)

Podziel się na:         
milan 
Typowy spamer
freak4life

Wysłany: Sob 10 Lip, 2010   

A swoją drogą z westchnieniem wspominam czasy,kiedy człowiek mógł sobie pozwolić na kupno jednej kasety lub płyty na parę miesięcy i dzięki temu można było poznać ten materiał od a do z. Bo teraz co?Ściąga się tyle albumów i plików,że potem nie ma czasu by się w nie z uwagą wgryźć,bo przecież w kolejce czekają kolejne rapidshare'owe skarby...

Podziel się na:         
Dea 
Coś już napisał
Oswajalny Chaos ;)

Wysłany: Nie 11 Lip, 2010   

Zgadza się. Ostatnio zrobiłam sobie powrót do przeszłości. Znajomy pożyczył mi kasetę polskiego zespołu Crew. To było niesamowite. Czerwiec 2010r. i przychodzi kolo z kasetą. Cieszyłam się jak dziecko ;-)

Podziel się na:         
Nieprzeciętna;] 
Forumowy prawiczek
Pieprze wyscig szczurow...

Wysłany: Sob 09 Paź, 2010   

A ja od czego zaczynalam, dlownie to od Pidżamy, Nirvany (tak, tak to grunge), Myslo, Kult..

Podziel się na:         
Odpowiedz do tematu