|
Mikirurka - "I Hate You Rock'n'Roll" |
| Autor |
Wiadomość |
Wujek Drut
Forumowy prawiczek

|
|
|
|
 |
milan
Typowy spamer freak4life

|
Wysłany: Wto 05 Kwi, 2011
|
|
|
Muszę panu się do czegoś przyznać.Czytałem recenzję płyty pańskiego zespołu w "Teraz Rocku" i po niej jakoś nie zostałem zachęcony do przesłuchania tegoż albumu. Ale teraz,skoro pan zechciał się tu pojawić i zareklamować swoją twórczość,obiecuję nadrobić tą zaległość (i postarać dać znać jak się-lub nie-podobało).
Pozdrawiam.
P.s.A jak się pan pojawi na kapkę dłużej,zakłócę pana spokój pewnym pytaniem natury hmmm idealistyczno-finansowej,oka? |
_________________ A.I.Y.C. |
|
|
|
 |
Wujek Drut
Forumowy prawiczek

|
|
|
|
| milan napisał/a: | | Muszę panu się do czegoś przyznać. |
Aż tak staro wyglądam, że mi "panujesz"? :)
| milan napisał/a: | | Czytałem recenzję płyty pańskiego zespołu w "Teraz Rocku" i po niej jakoś nie zostałem zachęcony do przesłuchania tegoż albumu. Ale teraz,skoro pan zechciał się tu pojawić i zareklamować swoją twórczość,obiecuję nadrobić tą zaległość (i postarać dać znać jak się-lub nie-podobało). |
No cóż, recenzja jest dość zachowawcza: http://tnij.org/miki_tr32011 My żadnych Ameryk naszym graniem nie odkrywamy - ma być z kopem i do przodu.
| milan napisał/a: | | P.s.A jak się pan pojawi na kapkę dłużej,zakłócę pana spokój pewnym pytaniem natury hmmm idealistyczno-finansowej,oka? |
Zapraszam na priv, proszę Pana ;) |
_________________ Mikirurka
www.facebook.com/Mikirurka |
| |
|
|
|
 |
vin
Po co tyle piszesz ?

|
|
|
|
Po odsłuchaniu jednego kawałka, a raczej zobaczeniu teledysku narazie przypadł mi najbardziej do gustu koleś w długich włosach z bródką no i Twój nick;-) |
_________________ życie nie pieści, pieśćmy się sami
zero smutków, zero złości, wy***ane po całości ;)
Uwaga!Wszystkie linki, które tu wklejam otwieracie na własną odpowiedzialność :P
Głosujcie na Łydkę Grubasa na ZB <prosi> :P |
|
|
|
 |
Earanil
Forumowy prawiczek

|
Wysłany: Czw 07 Kwi, 2011
|
|
|
| @Wujek Drut (albo Wujku Drucie :D) to znów ja, ten z lasta, co stał przed Tobą na koncercie Fu Manchu :) Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
Wujek Drut
Forumowy prawiczek

|
|
|
|
| Earanil napisał/a: | | @Wujek Drut (albo Wujku Drucie :D) to znów ja, ten z lasta, co stał przed Tobą na koncercie Fu Manchu :) Pozdrawiam! |
Bardzo mi miło, ale to był nasz basista Basik. Mamy obaj brody, może stąd pomyłka:) |
_________________ Mikirurka
www.facebook.com/Mikirurka |
|
|
|
 |
Punky Slave
Lubi pieprzyć

Wiek: 23 Dołączyła: 19 Paź 2008 Posty: 368 Skąd: Warszawa
|
|