Wysłany: Pon 09 Sie, 2010 Iron Maiden
Piętnasty album, data premiery jest ustalona na 16 sierpnia. Płyta u nas ukaże się 13 sierpnia. Pierwszy studyjny od czasów "A Matter of Life and Death" no i najdłuższy (czasowo) w karierze. Czego ja się spodziewam? Dreszczy na skórze i pierdolnięcia.
Wysłany: Pon 09 Sie, 2010
Wiadomo że już raczej nie dorównają swojej "złotej epoce", ale zawsze mogą spróbować dorównać albo chociaż stworzyć coś fajnego. Zobaczymy jak dorwę cały album. Na razie zapowiada się ciekawie.
Wiek: 26 Dołączył: 21 Mar 2009 Posty: 2137 Skąd: Nakło nad Notecią
No zapowiada, zapowiada.
Dobrze, że jeszcze grają. Szacun dla nich wielki.
To co? Jak będzie koncert w Polsce to który z nas zakłada temat: " Spotkajmy się na koncercie Ironów" ??
Miejmy nadzieję, na ostatni koncert jaki grali nie mogłem pojechać bo to było 7 sierpnia 2008 czyli dzień pójścia do MON'u i nie mogłem być (JEBAĆ MON!!!). Może za rok o tej porze...? :shock:
Ironi tak samo jak Metallica. Lubią u nas grać. A zwłaszcza, że wydają nowego longplaya to może przypomną się polskim fanom.
I może jeszcze w tym roku (mam nadzieję). Pojadę nawet na Śląsk
A może przyjadą wreszcie po latach do Poznania ? Może jak dawno,dawno temu grali na spontana na weselu w restauracji Adria (tej zaraz przy Dworcu głównym)? Tylko żeby nie grali w Eskulapie (cienkie piwo, mała i duszna sala i ciężko z powrotem do chaty) tylko na przykład na Arenie albo Malcie (przyjechałbym rowerkiem na koncert ). Już widzę te tabuny metali sturmujące galerię Malta w celu zakupienia napojów alkoholowych :mrgreen: .
_________________ "As a rule I don't like suffering to no purpose. Suffering should be creative, should give birth to something good and lovely." Chinua Achebe
Podziel się na:
Yava Na pewno offtopuje Fuck You ,You Fucking Fuck !
Up The Irons! singiel daje radę. Czekamy na płytę :D Może nie oczekuje pierdolnięcia, no ale samo to, że są to Ironsi w końcu. Zespół cały czas trzyma klasę i widać to po wszystkich płytach.
Dahomej napisał/a:
na pewno płyta u nas wczesniej sie ukaże, niż na świecie ? ;>
Z tego co wyczytałem to tak. A co, to u nas nie może być wcześniej? W Stanach dopiero 17stego więc może jednak u nas będzie wcześniej, przynajmniej tak na to liczę.
Wysłany: Wto 10 Sie, 2010
Fanów (tych jawnych i ukrytych) Ironów w Polsce bez liku. Więc wielce prawdopodobne, że wyjdzie u nas całe 3 dni przed tym jak reszta świata ją usłyszy
Ja plytke juz mam tzn "plytke" powiem szczerze ze mam mieszane uczucia co do niej. Niby jest taka na jaka czekalem a z drugiej strony czegos mi w niej brakuje. Pewnie bede musial ja przesluchac jeszcze wiele razy zeby sie w nie przegryzc.
Wysłany: Wto 24 Sie, 2010
"Proszę pana, ja jestem umysł ścisły. Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałam. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
Dobra pierwsze całe przesłuchanie. No ale myślę że jest za świeża żeby ją pochopnie oceniać. Nie mówię że jest zła - jest dobra podoba mi się ale liczyłem na coś więcej, jednak dwie pierwsze piosenki najlepsze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum