|
Hunter - HellWood |
| Autor |
Wiadomość |
BTK
Rozkręca sie DegustatoR

|
Wysłany: Nie 12 Kwi, 2009 Hunter - HellWood
|
|
|
| Co myślicie o zespole Hunter i o ich nowej płycie, jeśli ktoś w ogóle słuchał tej płytki już? |
|
|
|
 |
rizaki
Rozkręca sie ymm?

|
Wysłany: Nie 12 Kwi, 2009
|
|
|
te kawałki co są na youtube są do bani chyba Hunter się wypalił, na Medeis się skonczyli, tak jak Metallica na Czarnym Albumie.. :cry:
chociaż, z drugiej strony, parę kawałków płytki nie czyni, jak przesłucham całość to się wypowiem |
|
 |
BTK
Rozkręca sie DegustatoR

|
Wysłany: Nie 12 Kwi, 2009
|
|
|
| Ja już ze 3 razy przesłuchałem całej i nie powala na kolana. Te trzy kawałki, które były udostępnione w necie, wydają się najlepsze. |
_________________ Bądź wielbiony, bądź chwalony.
Rzekł, fanatyk rzekł.
Rzekł i bosko zdechł. |
|
|
|
 |
voo_doo
Stara Gwardia

|
Wysłany: Pon 13 Kwi, 2009
|
|
|
| po pierwszych przesłuchaniach może być, ale brakuje mi tu czegoś, takiej kropki na i :) może jak dokładniej przesłucham to coś dodam. |
_________________ Up the Irons!!! |
|
|
|
 |
Alien
Typowy spamer ...

Wiek: 26 Dołączyła: 23 Wrz 2008 Posty: 1306 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: Sro 15 Kwi, 2009
|
|
|
| rizaki napisał/a: | te kawałki co są na youtube są do bani chyba Hunter się wypalił, na Medeis się skonczyli, tak jak Metallica na Czarnym Albumie..
chociaż, z drugiej strony, parę kawałków płytki nie czyni, jak przesłucham całość to się wypowiem |
Nie chciałam robić powyższego błędu i się wypowiadać dopóki nie zapoznam się dokładniej z płytą :P ale mam ją już 2 dni i jestem już chyba po 10 wysłuchaniach - i mam ochotę jeszcze raz ja zapuścić :) Zdecydowanie - płyta inna niż wszystkie dotychczasowe, ale ma swój urok! Po pierwszym wysłuchaniu byłam trochę (brakuje mi tu słowa) nie rozczarowana ani zawiedzona, ale tak jak to ujął voo-doo czegoś brakowało. Jednak z każdym kolejnym przesłuchaniem podoba mi się coraz bardziej :) Podobne odczucia miałam gdy kupiłam T.E.L.I. po MEDEIS, ale trzeba się wsłuchać, by dostrzec głębie tych kawałków, grę słów. Jak najbardziej JESTEM NA TAK!! :mrgreen: Już prawie połowę kawałków znam na pamięć - żeby teraz tylko za szybko mi się nie znudziła - zawsze robię ten sam błąd z nowymi płytami ;) P.S. BTK - I wcale nie wydaje mi się, żeby te 3 kawałki co już były na necie były najlepsze :P Jest wiele fajnych kawałków, tylko trzeba się z nimi dokładniej zapoznać, a nie powierzchownie ;) Ale to oczywiście tylko moje skromne zdanie, jak to mówią - rzecz gustu :) |
_________________ "Patrz, tak się kończy Twój sen..." |
|
|
|
 |
BTK
Rozkręca sie DegustatoR

|
|
|
|
| Teraz już wiem, że nie są najlepsze. Przesłuchałem płytę co najmniej 10 razy i trudno wybrać najlepsze, wszystkie są zajebiste. |
Rzekł, fanatyk rzekł.
Rzekł i bosko zdechł. |
|
|
|
 |
Araiser [Twój profil został usunięty!]
|
|
|
|
Wkurwiają mnie te religijne teksty :P Np. w Armii Boga |
|
|
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
|
|
|
| Podoba mi się brzmienie na tej płytce, perkusja brzmi o niebo lepiej niż w poprzednich produkcjach, Gitarki mają podobny charakter, ale jeszcze więcej mocy :evil: |
|
|
|
 |
szczepek
Rozkręca sie aka Deithwen
|
|
|
|
| Genialna. |
|
|
|
 |
Alien
Typowy spamer ...

|
|
|
|
| BTK napisał/a: | | Teraz już wiem, że nie są najlepsze. Przesłuchałem płytę co najmniej 10 razy i trudno wybrać najlepsze, wszystkie są zajebiste. |
A widzisz? ;) Teksty są fajne i czy religijne, czy nie, zajebiście są dobrane i nieraz można rozszyfrować tzw. drugie dno. Dla mnie - rewelka - też nie potrafię podać najlepszej wg. mnie, chyba prawie wszystkie są świetne
kocham Hunter!!! Od zawsze na zawsze )) |
|
|
|
 |
kijana
Moderator Tępe ch*je

|
|
|
|
| Te skrzypce wnieśli coś dobrego do tej płyty. Ogólnie wypas :) |
|
 |
BTK
Rozkręca sie DegustatoR

|
|
|
|
| I chyba pierwszy raz przekleństwa są. :) |
Rzekł, fanatyk rzekł.
Rzekł i bosko zdechł. |
|
|
|
 |
Alien
Typowy spamer ...

|
Wysłany: Czw 16 Kwi, 2009
|
|
|
| Pierwszy to może nie, ale faktycznie jest ich więcej niż w poprzednich płytach ;) |
|
|
|
 |
Kaczmur
Gość
|
|
|
|
A dlaczego nikt nie wspomniał o kuponach rabatowych na Hunterfest??? Czyzby wszyscy mieli pirackie wydawnictwa?? |
|
|
|
 |
szczepek
Rozkręca sie aka Deithwen
|
|
|
|
| Ja póki co tak, ale wczoraj zamówiłem wersję płyta CD+koszulka+plakat :) |