Wkurwiają mnie te religijne teksty :P Np. w Armii Boga
Podzielam zdanie, wałkowanie religii (kiedy umieram, wyznawcy, nieraj, armia Boga, zbawienie) lekko nuży. Płytka jest najcięższa ze wszystkich, ale całkiem dobra :) Przynajmniej nie ma założenia: -w tym ponapier**** rzucimy Bóg Szatan i Kur***, w drugim to samo tylko słowa w innej kolejnosci i to razy 13 i mamy płytę. Hunter daję radę :)
A czym tu sie chwalić? ;) Ja się podniecam płytą jak na razie, kuponik też mam i koszulkę, bo zamówiłam juz dawno - i plakacik też juz dawno wisi na ścianie ;) Na HF nie jadę w tym roku, na wakacje mam nieco inne priosytety, ale kupon chętnie komuś opchnę ;)
_________________ "Patrz, tak się kończy Twój sen..."
Wiek: 26 Dołączył: 21 Mar 2009 Posty: 2137 Skąd: Nakło nad Notecią
Wysłany: Pon 14 Wrz, 2009
słucham tego albumu juz jakies dwa miesiace i nie nudzi mi sie. bardzo dobry instrumentalnie jak i wokalnie(fajne sa wstawki po łacinie) nie ma słabych utworów. a najlepsze to $mierci $miech, Strasznik, Labirynt Fauna, Duch Epoki, Armia Boga i Arges. jak dla mnie to 10/10
a Ja się przyznam, że mnie osobiście płyta znudziła i Hunter stracił dużo w moich oczach przez nią...niby widnieje gdzieś tam ta płytka, ale nie jestem jakoś zachwycony i po jednokrotnym niedokładnym zresztą, przesłuchaniu, wylądowała na półce i sobie leży.
po co mam się zmuszać do słuchania czegoś, co mnie czasem wręcz kuje w uszy a już na pewno nuży ? Wolę gdy muzyka mnie niesie, niż gdy muszę się do niej zmuszać Choć macie trochę racji, niektórej muzyki trzeba się nauczyć...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum