Przesunięty przez: Niez Czw 12 Sty, 2012 |
Gentleman once again! ;D |
| Autor |
Wiadomość |
Klaudia;))
Coś już napisał woodstokowiczka;)
|
Wysłany: Sob 01 Paź, 2011 Gentleman once again! ;D
|
|
|
Tu nie trzeba przedstawiać, zagrał w tym roku ;) A ja z wielką chęcią usłyszałabym go jeszcze raz na 18 PW.
http://owsiaknet.pl/channel/muzyka/27537778#video
dobra stworzyłam coś takiego: http://www.facebook.com/p...48712701890956#!/pages/Gentleman-ponownie-na-XVIII-Przystanku-Woodstock/148712701890956 niech każdy to polubi i roześle po wszystkich znajomych, a ci znajomi do znajomych itd. ;) |
_________________ ;) |
| |
|
|
|
 |
Bekier
Lubi pieprzyć równość wolność tolerancja brak agresji elegancja
|
Wysłany: Sob 01 Paź, 2011
|
|
|
Jak się uda to Cię mogę ze szczęścia na rękach nosić Dziewczyno ;P
MARZĘ O TYM
M_A_R_Z_Ę |
|
|
|
 |
Klaudia;))
|
|
|
|
| Bekier napisał/a: | Jak się uda to Cię mogę ze szczęścia na rękach nosić Dziewczyno ;P
MARZĘ O TYM
M_A_R_Z_Ę |
Trzymam za słowo ;D Ale ja naprawdę oddałabym wszystko żeby zagrał w przyszłym roku ponownie. Można spróbować coś zrobić, napisać do Owsiaka, w końcu nie tylko nam się podobało. Z tego, co czytałam w necie wielu osobom podobał się koncert Gentlemana. |
_________________ ;) |
|
|
|
 |
Marry
Rozkręca sie JABOL SPAM

|
|
|
|
| Koncert Gentlemana był jednym z najlepszych na tym PW, dlatego z miłą chęcią znów pobawię się przy jego muzyce na uctoku ;D |
_________________ Lubię placki.
Ale jabol tez może być. |
|
|
|
 |
Zmartwiony z S
Coś już napisał

|
Wysłany: Nie 02 Paź, 2011
|
|
|
| To był jeden z najlepszych koncertów na tym PW. Była zajebista bujanka i ludzie dobrze się przy tym bawili. |
|
|
|
 |
kaaarolina
Rozkręca sie }i{ PEACE }i{

|
|
|
|
| Najpiękniejszy koncert całego Wooda! Chcę Gentlemana jeszcze raz! :mrgreen: :mrgreen: |
_________________ , KLIKNIJ!!
 |
|
|
|
 |
Bekier
|
|
|
|
I każdy jednogłośnie... Naprawdę trzeba by oficjalnie napisać prośbę, da się jakoś?
Razem z przyjaciółką marzymy by jeszcze raz zagrał... Opuściliśmy większość jego koncertu niestety a to magia którą opuścić jest grzechem... Jedyna muzyka która wyzwala łzy w moich oczach... Marzę by wygrał bączka chociaż to bardzo wątpliwe ;( |
|
|
|
 |
Klaudia;))
|
|
|
|
| Bekier napisał/a: | I każdy jednogłośnie... Naprawdę trzeba by oficjalnie napisać prośbę, da się jakoś?
Razem z przyjaciółką marzymy by jeszcze raz zagrał... Opuściliśmy większość jego koncertu niestety a to magia którą opuścić jest grzechem... Jedyna muzyka która wyzwala łzy w moich oczach... Marzę by wygrał bączka chociaż to bardzo wątpliwe ;( |
To może by tak napisać jakiś list i dołączyć do niego podpisy osób, które chciałyby, żeby Gentleman zagrał jeszcze raz. Taki internetowy list oczywiście. Tylko jak to zrobić... Hmm albo tak jak wszyscy na facebooku stworzyć profil: Gentleman na 18 PW i każdy kto będzie za, naciśnie: lubię to i wtedy napiszę do Owsiaka e-mail ( jest podany na Owsiak.net), do którego dołączę ten link, żeby zobaczył ilu jest chętnych...Co wy na to? :D Trzeba działać! |
_________________ ;) |
|
|
|
 |
pieprz_cayenne
Forumowy prawiczek
|
|
|
|
| Zgadzam się! to był cudowny koncert i podpiszę się wszystkimi kończynami pod każdym apelem z prośbą o Gentlemana, albo, jak to lubi mówić Jurek Owsiak - Dżentelmens :D piszmy do Jurka! a Gentleman był tak zachwycony publicznością że jestem pewna, nie odmówiłby :) |
_________________ Gość siema!:) |
|
|
|
 |
Isena
Forumowy prawiczek Punk's not dead

|
|
|
|
| Jakie świetne! Jestem na TAK!!!! |
_________________ Być sobą to być mgnieniem
na firmamencie snu,
spojrzeniem w ból.
Być z tobą to być pytaniem,
zagadką i wiarą,
odpowiedzią bez słów. |
|
|
|
 |
BennyLBK
Forumowy prawiczek
|
|
|
|
| Ja jestem na nie. Nie lubię reggae i zdania nie zmienię - wolałbym w przyszył roku zobaczyć Skindred znowu, niż Gentelmena... |
|
|
|
 |
Bekier
|
|
|
|
| Klaudia;)) napisał/a: | | Bekier napisał/a: | I każdy jednogłośnie... Naprawdę trzeba by oficjalnie napisać prośbę, da się jakoś?
To może by tak napisać jakiś list i dołączyć do niego podpisy osób, które chciałyby, żeby Gentleman zagrał jeszcze raz. Taki internetowy list oczywiście. Tylko jak to zrobić... Hmm albo tak jak wszyscy na facebooku stworzyć profil: Gentleman na 18 PW i każdy kto będzie za, naciśnie: lubię to i wtedy napiszę do Owsiaka e-mail ( jest podany na Owsiak.net), do którego dołączę ten link, żeby zobaczył ilu jest chętnych...Co wy na to? :D Trzeba działać! |
Bardzo dobry pomysł... Da się zrobić i dolepić tu link z facebooka? Koncert Gentlemana był naprawdę najpiękniejszym wydarzeniem w ciągu moich 3 lat jeżdżenia na Woodstock a tylko go liznąłem, że tak powiem... Naprawdę oddałbym wiele by zagrał ponownie, żadnej innej muzyki tak nie pragnę jak jeszcze raz Gentlemana...
| BennyLBK napisał/a: | | Ja jestem na nie. Nie lubię reggae i zdania nie zmienię - wolałbym w przyszył roku zobaczyć Skindred znowu, niż Gentelmena... |
A może pomyślalbyś o ogromie ludzi dla których to była naprawdę magia i wydarzenie które zapamiętają do końca życia? Ogrom jest ludzi dla których koncert Gentlemana był jednym z najpiękniejszych momentów a marna godzina lub nawet nie cała koncertu to nie cały Woodstock i życia Ci nie zniszczy x] |
|
|
|
 |
BennyLBK
Forumowy prawiczek
|
|
|
|
| W porządku, ale ja mam swoje zdanie i go nie zmienię ;) jeśli ty lubisz tego zespół/wykonawcę, to ja w pełni to toleruję i rozumiem. |
|
|
|
 |
pieprz_cayenne
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Pon 03 Paź, 2011
|
|
|
| Tak czy siak, czekamy na linka z fejsbuka tudzież innego, zawierające prośbę o Gentlemana! :) |
|
|
|
 |
Klaudia;))
|
Wysłany: Pon 03 Paź, 2011
|
|
|
| pieprz_cayenne napisał/a: | | Tak czy siak, czekamy na linka z fejsbuka tudzież innego, zawierające prośbę o Gentlemana! :) |
Podałam na górze, ale chyba nie widzieliście, http://www.facebook.com/p...148712701890956 Więc niech każdy naciśnie: : lubię to! i roześle to po znajomych, a ci znajomi po znajomych itd. Nie ociągać się! Trzeba sprowadzić tu Gentlemana na 18 PW! |
_________________ ;) |
|
|
|
 |
|
|