Przesunięty przez: Niez Czw 12 Sty, 2012 |
Gentleman once again! ;D |
| Autor |
Wiadomość |
Bekier
Lubi pieprzyć równość wolność tolerancja brak agresji elegancja
|
Wysłany: Czw 06 Paź, 2011
|
|
|
| vin napisał/a: | Hmm..jakoś tony ludzi tu nie widzę, przynajmniej tu na tym forum Poza tym jest wiele innych zespołów, które jeszcze nie grały na PW, więc może dajmy im szanse? No chyba, że wygra Złotego Bączka. Chociaż ja tam na niego głosować nie będę.. |
No właśnie, tutaj na tym forum... |
|
|
|
 |
pieprz_cayenne
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Czw 06 Paź, 2011
|
|
|
| vin napisał/a: | | Jeny..czemu niektórzy nie rozumieją, że komuś się może nie podobać to co sie podoba innym. Czemu mam go chcieć? bo mnóstwo ludzi go chce? |
Ależ nigdzie nie napisałam, że powinnaś go chcieć. Ja akceptuję to, że komuś się podobają inne zespoły, więc jak wchodzę na tematy założone o nich to nie piszę "a ja nie chcę" tylko po prostu omijam sprawę i pozwalam innym cieszyć się wspólnym poparciem dla ulubionych zespołów. :) Niestety, do następnego przystanku jeszcze kupa czasu i wiele osób zacznie poszukiwać o nim informacji za jakiś czas - wówczas mogą znaleźć temat o swojej kapeli i się dołączyć do wsparcia. Myślę że na PW jest mnóstwo miejsca i czasu, więc zmieszczą się zarówno nowe zespoły jak i te, które już grały.
Podsumowując - nikt Ci nie zabrania nie chcieć Gentlemana. Ale bądźmy dla siebie wzajemnie dobrzy i otwarci, akceptując również wybory innych :) zamiast je negować. |
|
|
|
 |
xxszogunxx
Forumowy prawiczek

|
Wysłany: Nie 09 Paź, 2011
|
|
|
Zdecydowanie na Tak. Magia była , piękno było nic więcej do szczęścia mi nie potrzeba. |
|
|
|
 |
vin
Po co tyle piszesz ?

|
Wysłany: Nie 09 Paź, 2011
|
|
|
| pieprz_cayenne napisał/a: | | Podsumowując - nikt Ci nie zabrania nie chcieć Gentlemana. Ale bądźmy dla siebie wzajemnie dobrzy i otwarci, akceptując również wybory innych :) zamiast je negować. |
Ależ akceptuje Twój jak i innych wybór, piszę tylko ze swojej perspektywy..Wydaje mi się, że forum jest po to żeby dyskutować a nie tylko po to żeby zawsze się ze wszystkim zgadzać i przytakiwać mimo, że się myśli inaczej lub też omijać temat, by pozwolić się innym cieszyć. Poza tym nie sądzę żeby toś przez mój post zmienił zdanie i przestał chcieć Gentlemana na PW |
_________________ życie nie pieści, pieśćmy się sami
zero smutków, zero złości, wy***ane po całości ;)
Uwaga!Wszystkie linki, które tu wklejam otwieracie na własną odpowiedzialność :P
Głosujcie na Łydkę Grubasa na ZB <prosi> :P |
|
|
|
 |
pieprz_cayenne
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Wto 11 Paź, 2011
|
|
|
| Okej, obie mamy swoje zdanie. Miłość przyjaźń muzyka :) |
_________________ Gość siema!:) |
|
|
|
 |
OchO
Coś już napisał

|
Wysłany: Sob 15 Paź, 2011
|
|
|
| No czemu by nie, z chęcią bym go posłuchał jeszcze raz :D ale wątpię w to, że go zaproszą na 2012 |
_________________ Muzyka sensem życia ;)
 |
|
|
|
 |
Klaudia;))
Coś już napisał woodstokowiczka;)
|
Wysłany: Nie 16 Paź, 2011
|
|
|
| OchO napisał/a: | | No czemu by nie, z chęcią bym go posłuchał jeszcze raz :D ale wątpię w to, że go zaproszą na 2012 |
Ma szansę wygrać Złotego Bączka i wtedy na pewno go zobaczymy ;D Widzieliście pierwsze notowanie? Więc głosujcie! |
_________________ ;) |
|
|
|
 |
Bekier
Lubi pieprzyć równość wolność tolerancja brak agresji elegancja
|
Wysłany: Pon 17 Paź, 2011
|
|
|
| Klaudia;)) napisał/a: | | OchO napisał/a: | | No czemu by nie, z chęcią bym go posłuchał jeszcze raz :D ale wątpię w to, że go zaproszą na 2012 |
Ma szansę wygrać Złotego Bączka i wtedy na pewno go zobaczymy ;D Widzieliście pierwsze notowanie? Więc głosujcie! |
Jak wygra to naprawdę znajdę i będę na rękach nosił ;P
Smutno iż fejsbukowa akcja idzie słabo lecz cóż, nie za wielu ludzi się interesuje teraz 18 pw ;) |
|
|
|
 |
Klaudia;))
Coś już napisał woodstokowiczka;)
|
Wysłany: Wto 18 Paź, 2011
|
|
|
| Bekier napisał/a: | | Klaudia;)) napisał/a: | | OchO napisał/a: | | No czemu by nie, z chęcią bym go posłuchał jeszcze raz :D ale wątpię w to, że go zaproszą na 2012 |
Jak wygra to naprawdę znajdę i będę na rękach nosił ;P
Smutno iż fejsbukowa akcja idzie słabo lecz cóż, nie za wielu ludzi się interesuje teraz 18 pw ;) |
Zobaczcie na 2 notowanie Złotego Bączka ;) http://www.wosp.org.pl/wo...ego_baczka.html Gentleman naprawdę ma szansę wygrać, więc głosujcie ;) |
_________________ ;) |
|
|
|
 |
woodstock92
Lubi pieprzyć

Wiek: 19 Dołączył: 13 Kwi 2011 Posty: 304 Skąd: Pieniężno
|
|
|
|
Mi tam jakoś nie spodobał sie jego koncert.
Piosenki brzmiały inaczej niż na płycie. |
_________________ System wyzysk
System niewolnictwo
System korupcja
System krew
System kontrola
System niewolnictwo
System korupcja
System wyzysk |
|
|
|
 |
pieprz_cayenne
Forumowy prawiczek
|
|
|
|
| A jak dla mnie koncert był utrzymany w tonacji Gentlemana jak najbardziej. Każda jego płyta nieco się od siebie różniła, więc nie należy rozpatrywać tylko jednej wybranej płyty żeby porównać do niej koncert. Mam tylko nadzieję że wiele osób jednak zdecyduje że to był absolutny faworyt i zagłosuje, bo notowania są obiecujące, co cieszy!:) |
|
|
|
 |
trelabela
Forumowy prawiczek fucker
Wiek: 19 Dołączył: 12 Lis 2011 Posty: 1 Skąd: wieje wiatr
|
Wysłany: Sob 12 Lis, 2011
|
|
|
| Gentleman zdecydowanie lepiej zabawił publike niż Prodigy, którego szczerze nigdy nie lubiłem i nie lubie nadal. |
|
|
|
 |
Agó
Lubi pieprzyć Agó, i tyle :)

Wiek: 18 Dołączyła: 06 Lip 2011 Posty: 377 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: Pon 14 Lis, 2011
|
|
|
LIST DO OWSIAKA? luuudzie... powariowaliście, nie popieram tego pomysłu wg! od czego jest złoty baczek? co prawda nie gwarantuje on ponownego występu ale to jest właśnie szansa na spełnienie waszych i po części moich próśb. Głosować głosować! Pamiętajcie, ze teraz są dwie nagrody, pierwszy polski i zagraniczny zespół wygrywa
PS. widzieliście nowy teledysk Gentlemana? aż się ciepło robi |
_________________ ....o ja pierdolę wróżka *.* |
|
|
|
 |
|
|