Wiek: 22 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 1278 Skąd: RioDeŚwiebodzineiro
Wysłany: Czw 19 Sie, 2010
Album na być 1 września chyba. Po tym co przeczytałem o nim, jak się do niego Acidzi przygotowali, to mimo tego, że muzyka Acid Drinkers staram się omijać szerokim łukiem, to sobie przesłucham ją. Z czystej ciekawości.
_________________ Idzie Jasiu przez las, patrzy, a tu podkowa. Podnosi, obraca, a tam koń.
Aras666 Po co tyle piszesz ? Always look on the bright side of life! :)
Wysłany: Czw 19 Sie, 2010
tutaj śpiewa gościnie Ania Brachaczek... gościnnie na tym albumie będzie m.in. Czesław Mozil. Album ma zapowiadać powrót Acidów do, że tak powiem "jajcarskich czasów" :)
a tu goscinnie Czeslaw Spiewa nawet im to wyszlo :D
_________________ Bez Piany dzien Zjebany :D:D
Podziel się na:
Aras666 Po co tyle piszesz ? Always look on the bright side of life! :)
Wysłany: Pon 06 Wrz, 2010
przesłuchałem i stwierdzam, że nic nadzwyczajnego :) mam nadzieję, że to tylko zapowiedź tego co będzie niedługo. czekamy, zobaczymy co zaprezentują na kolejnym albumie :P
Wiek: 26 Dołączył: 21 Mar 2009 Posty: 2137 Skąd: Nakło nad Notecią
Wysłany: Czw 09 Wrz, 2010
No właśnie przesłuchałem sobie tą płytkę i... Podoba mi sie!
Jak to Aras napisał jest jajcarska :mrgreen: Chociaż nie do słuchania tak na co dzień. Na impre jest dobra
No i "Seasons in the Abbys" w wersji country :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Śmiałem się przez cały kawałek :mrgreen:
Dużo mrgreenów w tym poście bo taka ta płytka jest :mrgreen:
przesłuchałam i powiem, że mi się podoba płytka, ale.. 8-)
ring of fire to jedna z moich lubieńszych piosenek, a co za tym idzie zdecydowanie wolą ją w wersji oryginalnej,
love shack - w refrenie jak nic jest "owsiak bejjjjbiiii", a Anię Brachaczek zdecydowanie wolę w Biffie,
ogólnie na plus, zwłaszcza darcie łacha z nothing else matters :mrgreen:
_________________ – Co my, do cholery, robimy? Kompletnie nas popierdoliło!
– Wiem.. ALE I TAK JESTEŚMY ZAJEBISTE!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum