ta psełdonim "fish" ma bardzo swój. nazwe marillion chyba też ukradł, dokładnie się nie rozeznaje ale kiedyś się naciąłem, rozmawiając z jedną dziewczyną. niby nazwy te same a muzyka całkiem inna.
ta psełdonim "fish" ma bardzo swój. nazwe marillion chyba też ukradł, dokładnie się nie rozeznaje ale kiedyś się naciąłem, rozmawiając z jedną dziewczyną. niby nazwy te same a muzyka całkiem inna.
ja pierdziu ja też moge nazywać sie fish nazwa ogólnodostepna jest a nie zarezerwowana czepiasz sie kolo niewiadimo czego. nie przemówisz mi bo fisz <-> nie fish robi muze fajną i swietną i basta. koniec
eFIeSZet ;) a co do tamtej historii to w Marillion gral niejaki Fish i tak to bylo.. gosc sie naprawde nazywal jak przeczytalem Derek William Dick i jak bym mial takie nazwisko to tez bym zmienil na ryba albo cos innego (heh)
Fish robi coś fenomenalnego na skalę kraju. Mianowicie jest to dobry hip-hop (podobnie jak kanał audytywny). Muzyka ma przekaz, jeżeli Ci się nie podoba okay. Mnie np. nie podoba się Popek i Firma. Jest to dla mnie chłam i się z tym nie kryje :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum