ach, przy okazji przypomniała mi się jedna postać, która absolutnie nie powinna brać się za cudzą muzykę. to stachursky. skrzywdził już róże europy, a ostatnio dobrał się do maanamu. :lol: :-?
Wysłany: Czw 18 Sie, 2011
Cru napisał/a:
ikswezclam, zgadzam się! Są cudowni razem i widać, że dziewczyna nieźle się przy tym bawi :)
Pewnie większość mnie zaraz zlinczuje, ale cóż. Podoba mi się ten cover:
jeden z najgorszych coverów jakie słyszałem !!! bardziej niż Ciebie bardziej mam ochote zlinczować tą babe za to gówno którego dokonała. Jak ona mogła w ogóle brać sie za Iron Maiden?!
ach, przy okazji przypomniała mi się jedna postać, która absolutnie nie powinna brać się za cudzą muzykę. to stachursky. skrzywdził już róże europy, a ostatnio dobrał się do maanamu. :lol: :-?
Tych skrzywdzonych przez pana Jacka S. jest znacznie więcej,bo jego 2 ostatnie wydawnictwa to 2 części "Wspaniale polskie przeboje".A tam m.in. "Whisky" Dżemu,"Skora" Aya RL i "Na bruku" T.Love. Linki na YT pozwolę sobie darować...
Nie ma. Wszystko jest sztuką publiczną i każdy ma prawo oddać hołd artyście na swój sposób. Czy to się komuś będzie podobało czy nie, to się nie liczy ; )
_________________ "A najgorszą chorobą jest nietolerancja, ona rodzi się w głowie na nią nie ma lekarstwa"
"Moja Wolność jest ograniczoną jedynie Wolnością Drugiego Człowieka"
Także uważam, że nie ma takiej piosenki, której nie powinno się coverować. Jeśli ktoś ma ciekawy pomysł na inną aranżację danej piosenki, to ma prawo tego dokonać, dzięki temu można stworzyć zupełnie inny utwór z czegoś co już istnieje. Wspomniany wcześniej cover NEM nie podobał mi się - prawdopodobnie ze względu na fakt, że strasznie irytuje mnie głos Czesława Śpiewy jak i jego osoba :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum