XVIII PRZYSTANEK WOODSTOCK JUZ ZA
 Szukaj |  Użytkownicy | | Rejestracja |  Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
Arka Noego - Na Ostro !
Autor Wiadomość
Agó 
Lubi pieprzyć
Agó, i tyle :)

Wysłany: Pią 17 Lut, 2012   

A ja myślę ze chłopaki im to wszystko opowiedzieli i wytłumaczyli. Litza w jakimś wywiadzie powiedział, ze dzieciaki same ich pytały o te numery, a im to się średnio podobało. Również z tego powodu...

Podziel się na:         
Omen 
Forumowy prawiczek

Wysłany: Czw 22 Mar, 2012   

Jaki jest problem w tym, by śpiewali utwory typu "Spytaj milicjanta", czy innych polityczno-niezrozumiałych? Przecież to jest po prostu kasa. Z punktu marketingowego pomysł jest idealny - płytę kupią zarówno Ci, co słuchali Arki Noego (bo utwory są przedstawione i tak w nieco lżejszej wersji - trudno o głos Skandala u kilkuletnich dzieci, a to właśnie głównie wokal odrzuca "grzeczne damy), jak i niektórzy Woodstockowicze. Ja z chęcią od czasu do czasu wrzucę ten krążek, a jakoś nie przepadałem za nimi wcześniej.. :)

A z drugiej strony - jest to bardzo fajna inicjatywa, która doprowadzić może do poszerzenia horyzontów wśród najmłodszych. Dzieciak zapyta się o sens piosenki swego ojca, ten mu wyjaśni i... Kurde, ale popatrzmy na to jeszcze pod innym kątem.. Dzieciństwo nie jest od przejmowania się tego typu problemami społecznymi.. W ogóle, żadnymi problemami!

Wybaczcie za pleonazmy, ale chciałem przedstawić jak najdokładniej mój "punk patrzenia" na tą sprawę, a wiele w nim dysonansów.

Podziel się na:         
Odpowiedz do tematu