|
Przedstaw się napisz kim jesteś... Może się już znamy.. |
| Autor |
Wiadomość |
regret666
Rozkręca sie jest MOC

|
Wysłany: Pon 30 Sty, 2012
|
|
|
Karolina, 19 lat. Warszawa, ok 4km od centrum miasta.
po swoim pierwszym, ale nie ostatnim Woodstocku!
raczej mnie tu nie znacie : D reszta info naturalnie w wizytówce |
|
|
|
 |
stevenka
Forumowy prawiczek
|
|
|
|
hm.. no to ja też się przyłączę:)
w tym roku poleci mi dziewiętnasty rok stąpania po tej ziemi, na imię mi Paulina, obecnie ostro przygotowuję się do zdania matury... i prawka:<
pierwszy raz mi dane było być w minionym roku na woodzie, ale już skołowałam ze znajomymi większe grono i wciągamy w to ludzi (zupełnie, jak do jakieś pozytywnie walniętej sekty:)) |
|
|
|
 |
19k-rsky95
Forumowy prawiczek Uśmiechnij się! : )

|
|
|
|
Aloha!
Niepoważny maniakalny rowerzysta z tej strony, tj, ze strony Zielonej Góry i najbliższych okolic! Na Woodstocku byłem jedynie w 2011, za to DWA RAZY!! <win>
Tj, dzień przed rozpoczęciem bodajże z kolegą rowerem, a następnie po powrocie bodajże w 2 dniu festiwalu przybyłem, tym razem już pociągiem :>
I jak wrażenia? było zajebiście, jednym słowem. Aa, i to świetne określenie "Woodstockoholizm" tyczy się również mnie, zresztą jak pewnie każdego, kto tam był!
Mam nadzieję, że jakoś za rok dotrę z kumplami do tej wioski forumowej, czy też poznam w jakikolwiek inny sposób Was, obecnych na tym forum :)
Pozdrawiam serdecznie i.. do zobaczenia :D już za <liczy...> kilka :) miesięcy! |
|
|
|
 |
Alien
Typowy spamer

Wiek: 26 Dołączyła: 23 Wrz 2008 Posty: 1412 Skąd: Zielona Góra

|
|
|
|
Witamy wszystkich "nowych" zarówno na forum jak i na Woodstocku ;) Grzecznie nam się tu udzielajcie - przy okazji w wolnej chwili zachęcamy do zapoznania się z regulaminem
|
_________________ "Patrz, tak się kończy Twój sen..." |
|
|
|
 |
Slonik
Coś już napisał trąbalski
|
|
|
|
| Będziemy grzeczni. A ten cały regulamin to jakiś admin albo moderator tego forum czy co? ;) |
|
|
|
 |
Kazia_Jestem
Forumowy prawiczek

Wiek: 20 Dołączyła: 12 Sty 2012 Posty: 21 Skąd: Tomaszów Maz
|
|
|
|
| Cześć, jestem Paulina i leci mi już 21 rok życia ..... To będzie mój pierwszy Woodstock wybieram się na niego z moim klonem ( siostrą) i koleżanką. Do zobaczyska w sierpniu , już nie możemy się doczekać.. |
_________________ ...i znowu i znowu zanurzam się w morzu dźwięków.... |
|
|
|
 |
ironnia
Rozkręca sie

Wiek: 19 Dołączyła: 02 Sty 2011 Posty: 227 Skąd: Grudziądz
|
Wysłany: Sro 01 Lut, 2012
|
|
|
Siemka ! Nazywam się Justyna mega kreatywna osoba w duszą artysty ! choć wołają na mnie ironia. W marcu skończę 19 lat. Pochodzę z Grudziądza w woj. Kujawsko - pomorskim. Mimo że na woodzie byłam tylko raz to na pewno nie ostatni bo wspominam go bardzo miło.
Magiczne miejsce ! Możliwe , że ktoś z was mnie widział bo dużo ludzi mnie zaczepiało i robiło mi zdjęcia cały woodstock spędziłam w puchatych rogach diabła i z ogonkiem przypominającym penisa więc ludzie zaczepiali mnie wołając " dziewczyna z kutasem na dupie " :D i macali :D Na nadchodzący woodstock już nie mogę się doczekać i planuję wybrać się jako widmo wróżka : ] |
_________________ Ja nie żyję. Ja tylko pozornie pobieram tlen do płuc <3 |
|
|
|
 |
Keiran
Forumowy prawiczek Brodaty chemik

|
Wysłany: Sro 01 Lut, 2012
|
|
|
Hej :) Mam na imię Wiktor i aktualnie mieszkam w Opolu, choć skończyłem Polibudę Gdańską. Rzuciło mnie dość daleko od domu za pracą, ale jakoś daję sobie radę Na Woodstocku byłem 2 razy: 2008 i 2010 r. i w tym roku wreszcie mogę wziąć urlop, tak jak sobie będę chciał, więc niezależnie od tego, kto będzie grał, zjawię się na Przystanku Jeśli moglibyście podzielić się adresami miejsc, gdzie można posłuchać dobrej rockowej/bluesowej muzyki w okolicy, to bardzo proszę o wiadomość na priv Forum czytam już jakiś czas, ale z odzywaniem się, jak w zyciu - jeśli nie mam niczego wartościowego do powiedzenia, to siedzę cicho, ale niekoniecznie potakuję |
|
|
|
 |
Kroplova
Coś już napisał Było ich tyyle i pobiegli... TAM!

|
Wysłany: Nie 01 Kwi, 2012
|
|
|
O alleluja o.O szukałam takiego tematu w dniu rejestracji i nie mogłam znaleźć. Jaki to człowiek ślepy jest :D
A więc grzecznie się przedstawiam.
Kaśka (Bogu/Rudzielec/Szatan/pijok) z pięknego zadupska (czytaj Pińczowa) jakieś 40 km od Kielc, i z dobrych 15 km od Buska-Zdrój. 20 wiosen mam już za sobą. Zakochana od 10 lat w fotografii (jak się dostane na PW to nie uciekniecie przed aparatem ^^) i muzyce (brzdękolenie na gitarze i udawanie, że umiem śpiewać ). Pierwszy Woodstock czeka mnie w tym roku (ale pierwszy wyjazd plakowałam już jako smarkacz trzynastoletni gdzieś, no ale... rodzice niestety nie dopuszczali do siebie myśli o tym aż do grudnia zeszłego roku). Forum śledzę już dłuuuższy czas i w końcu stwierdziłam, że czas przyłączyć się do społeczności. |
|
|
|
 |
ttomek
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Sro 04 Kwi, 2012
|
|
|
pozdrawiam wszystkich ludzi wracajacych cholera wie gdzie ulica przy lesie w ostatni dzien uctoku. chyba jako jedyny puszczalem muze z samochodu Farben Lehre i Arch Enemy na zmiane ( nie mialem innych plyt?)
jak ktos jest ttutaj z tych co poznalem to pozdrawiam |
|
|
|
 |
Jaaasiek
Rozkręca sie

Wiek: 26 Dołączył: 07 Kwi 2012 Posty: 182 Skąd: Drink Team Żywiec
|
Wysłany: Sob 07 Kwi, 2012
|
|
|
Jasiek, pewnie niektórzy znają mnie tu już z forum WOŚP lub 3xK
lubię niesmaczne dowcipy, paluszki rybne z Tesco i Goździkową... |
|
 |
Raczkins
Lubi pieprzyć ...po co się bać, skoro w duszy gra muzyka...

|
|
|
|
| Jaaasiek napisał/a: | Jasiek, pewnie niektórzy znają mnie tu już z forum WOŚP lub 3xK
lubię niesmaczne dowcipy, paluszki rybne z Tesco i Goździkową... |
znam Cię poniekąd! |
_________________ raczkins.flog.pl
 |
|
|
|
 |
poison
Coś już napisał

|
|
|
|
Czuję się jak na spotkaniu aa :D
Brakuję tylko 'nie piję od...' ;p
To tak, witam wszystkich. Alicja, lat 17 (Rybka, Rybcia, Płotka ) w żadnym wypadku nie mówić bądź nie pisać do mnie Ala, Aluśka.
Mieszkam na zadupiu zwanym Pietrzykowicami, Obok Żywca.
2011 to rok mojego pierwszego PW więc raczej mało osób mnie będzie znać :)
Chyba, że ktoś kojarzy dziewczynę z wielkim czerwonym napisem 'free hugs' na brzuchu i z furażerką na głowie :) |
_________________ Już niedługo wszyscy się zobaczymy!!!
________
Nie! |
|
|
|
 |
Kuniek
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Pon 09 Kwi, 2012
|
|
|
Witam was Czlowieki |
_________________ Jedna kurwa piaskownica, a foremek jest wiele
każda inna, a nie klony, jak myślą z rządu cwele
Jak może być nam dobrze według jednego schematu
Skoro ludzie są tak różni, jak by byli z kilku światów |
|
|
|
 |
Sister Midnight
Zakurwim dęsa ? [youtube]link[/youtube] !!

Wiek: 23 Dołączyła: 10 Lut 2009 Posty: 2354 Skąd: zewsząd
|
Wysłany: Pon 09 Kwi, 2012
|
|
|
| no witamy, a coś o sobie? |
_________________ – Co my, do cholery, robimy? Kompletnie nas popierdoliło!
– Wiem.. ALE I TAK JESTEŚMY ZAJEBISTE! |
|
|
|
 |
|
|