|
Wirtualna miłość |
| Autor |
Wiadomość |
Sz.P.Szatan
Rozkręca sie

|
Wysłany: Sro 17 Mar, 2010
|
|
|
| Jak się jest szczylem to faktycznie gadka z nieznajomym przez neta może wywołać dreszczyk emocji. W tym tkwi jakiś pierwiastek tajemnicy, więc nie dziw(k)ota, że małolaty lubią takie ryzykowne zabawy. |
_________________ Sarkazm to taki gatunek humoru, którego nie uprawia się chichocząc jak jakaś gimnastyczka, Szeregowy. |
|
|
|
 |
kaliber44
Forumowy prawiczek ``Zdecydowany niezdecydowanie..``

|
Wysłany: Pon 18 Lip, 2011
|
|
|
| Ja poznałem dziewczyne na czacie bylismy ze sobą 1,5 roku :) poznaliśmy sie w necie rozmawialismy spotkalismy sie i w realu kontynuowalismy znajomosc :D |
_________________ ``Mam jedną pier... schizofrenie..``
PORADNIK KONSUMENTA KONOPI
www.otwartapestka.info/poradnik_konsumenta1_4.pdf
 |
|
|
|
 |
Ossie
Lubi pieprzyć SPAMCYCKI

Wiek: 20 Dołączyła: 19 Lip 2009 Posty: 404 Skąd: Łaskarzew / Warszawa
|
Wysłany: Nie 29 Sty, 2012
|
|
|
| E, właśnie. Mój obecny facet jest z neta. Fakt faktem nie z czatów, a z gry MMO xD Byliśmy w jednej gildii, dogadaliśmy się, wymieniliśmy nr gg. Zaproponował spotkanie, spoko, Warszawa, Złote Tarasy. Dopiero dzień wcześniej dałam mu nr. tel. Spotkaliśmy się. I poszło. Trochę minęło i okazało się, że jesteśmy razem. I ja nie uważam się za szczyla. A tym bardziej jego, bo jest w sumie prawie 9 lat starszy. |
_________________ " Dla ciebie jestem ateistą, dla boga - konstruktywną opozycją."
Woody Allen |
|
|
|
 |
ironnia
Rozkręca sie

Wiek: 18 Dołączyła: 02 Sty 2011 Posty: 177 Skąd: Grudziądz
|
Wysłany: Sro 01 Lut, 2012
|
|
|
YYY... Ja poznałam mojego obecnego faceta na NK :D To śmieszne ale któregoś dnia pisze do mnie koleś na nk czy sie poznamy ja odpisałam i tak poszło potem się spotkaliśmy i tak zostało do teraz : ] Jesteśmy już ze sobą ponad dwa lata ! Woodstock też przeżyliśmy razem ! I na pewno nie jeden przeżyjemy bo z tego co podsłuchałam z rozmowy jego z kumplem planuje oświadczyć mi się właśnie na nadchodzącym woodsotcku :]
Więc poznawajcie ludzi przez internet nie każdy jest chamem ! |
_________________ Ja nie żyję. Ja tylko pozornie pobieram tlen do płuc <3 |
|
|
|
 |
Ossie
Lubi pieprzyć SPAMCYCKI

|
|
|
|
| Biedactwo... Nie za młoda na ślub? (+ zero niespodzianki xD) |
_________________ " Dla ciebie jestem ateistą, dla boga - konstruktywną opozycją."
Woody Allen |
|
|
|
 |
Thunderpussy
Rozkręca sie

Wiek: 20 Dołączył: 07 Kwi 2011 Posty: 185 Skąd: z czwartorzędu
|
|
|
|
| Ossie napisał/a: | | z gry MMO xD Byliśmy w jednej gildii, dogadaliśmy się, wymieniliśmy nr gg. Zaproponował spotkanie, spoko, Warszawa, Złote Tarasy. Dopiero dzień wcześniej dałam mu nr. tel. Spotkaliśmy się. I poszło. Trochę minęło i okazało się, że jesteśmy razem. I ja nie uważam się za szczyla. A tym bardziej jego, bo jest w sumie prawie 9 lat starszy |
hahah, nie oceniam bo nie wiem jak jest naprawdę, ale po pozorach to wygląda tak, jakby 29 letni gracz nolife chciał w końcu zaruchać |
|
|
|
 |
Ossie
Lubi pieprzyć SPAMCYCKI

|
|
|
|
Też tak na początku myślałam xD Więc spoko luzik :P A znoulajfił się dopiero jak zaczęliśmy być razem :P
"Oć ze mną na instę, no oć, bo poproszę Michała" xD |
Woody Allen |
|
|
|
 |
kizia
Rozkręca sie Lubię ser!

|
|
|
|
| World of Warcraft? :P |
_________________ Dawać mi czekoladę, ale już!!! |
|
|
|
 |
Ossie
Lubi pieprzyć SPAMCYCKI

|
|
|
|
| Nie, nie, poznaliśmy się na ddtank, teraz nachrzaniamy insty w Vindictusie xD |
Woody Allen |
|
|
|
 |
ironnia
Rozkręca sie

|
|
|
|
Ossie, no tak jeżeli chodzi o niespodziankę to trochę dupa :D ale znając jego i tak bym się o tym dowiedziała :D
Czemu biedactwo :D Kto powiedział , że zaraz ślub :D Ja do śmierci będę w narzeczeństwem : D iż on chce ślub kościelny a ja nie i tu jest wojna :D |
_________________ Ja nie żyję. Ja tylko pozornie pobieram tlen do płuc <3 |
|
|
|
 |
Ossie
Lubi pieprzyć SPAMCYCKI

|
|
|
|
I tak uważam, że biedactwo :P :D:D
Nie lubię takich sytuacji :D |
Woody Allen |
|
|
|
 |
regret666
Forumowy prawiczek

|
|
|
|
ja swojego obecnego też poznałam przez internet, zarówno jego, jak i mnie, znajomi namówili na eksperyment, a nuż coś się znajdzie ciekawego. Pisaliśmy ze sobą ok miesiąca, co by lepiej się poznać, a potem się spotkaliśmy raz, drugi, trzeci i poszło.. staż prawie 1,5 roku. Przebiłam tym długość swoich związków z facetami poznanymi w realu.
Jakby nie patrzeć, internet daje większe możliwości :D
ale potwierdzam, że świrów jest tam od groma i ciut ciut |
|
|
|
 |
ironnia
Rozkręca sie

|
Wysłany: Czw 02 Lut, 2012
|