|
Ulubione alkohole czyli co najczęściej pijemy |
| Autor |
Wiadomość |
zlowieszczy4
Lubi pieprzyć

Wiek: 21 Dołączył: 09 Wrz 2011 Posty: 504 Skąd: Walbrzych
|
Wysłany: Pią 28 Paź, 2011
|
|
|
| Bekier napisał/a: | | Uh, uh, byłoby rajsko gdyby Defekt zagrał na dużej na PW 2012, co nie? Kurwa, zesrałbym się ze szczęścia | - no bylo by "swietnie" (zeby nie bylo ze klne) :D ufffff jak siwy by zapodal na glownej arghhhhhh!! masakra!
ahhhh zbliza sie halloween a wiec ostro pocisne z wodeczka i piwkami :) albo moze jabol?? musze sie jeszcze zastanowic zeby pozniej nie vomitowac |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=4K7a3wRpaP0 |
|
|
|
 |
Thunderpussy
Rozkręca sie

Wiek: 20 Dołączył: 07 Kwi 2011 Posty: 226 Skąd: z czwartorzędu
|
|
|
|
Dzisiaj wypiłem jedno piwo (Wojak 6%, swoją drogą serdecznie polecam) i miałem bombę...
Co ciekawe, kilka dni wcześniej poszło kilka solidnych kolejek Ginu i luta była mniejsza niż dzisiaj, po jednym piwerku.
WTF? |
|
|
|
 |
Raczkins
Lubi pieprzyć ...po co się bać, skoro w duszy gra muzyka...

|
|
|
|
| Thunderpussy napisał/a: | Dzisiaj wypiłem jedno piwo (Wojak 6%, swoją drogą serdecznie polecam) i miałem bombę...
Co ciekawe, kilka dni wcześniej poszło kilka solidnych kolejek Ginu i luta była mniejsza niż dzisiaj, po jednym piwerku.
WTF? |
kondycja dnia i jakosć spożytych wcześnie jpokarmów;p |
_________________ raczkins.flog.pl
 |
|
|
|
 |
Bekier
Lubi pieprzyć równość wolność tolerancja brak agresji elegancja
|
|
|
|
| Thunderpussy napisał/a: | Dzisiaj wypiłem jedno piwo (Wojak 6%, swoją drogą serdecznie polecam) i miałem bombę...
WTF? |
Piłem trzy dni do zgona, dowiedziałem się dzisiaj iż szukała mnie Policja bo wyzywałem każdego po drodze co jest u mnie dziwny gdyż NIGDY agresji po alkoholu oO
Ale po tym maratonie wyje*ałem dziś piwo i naprawdę czułem się jak po 3 więc no podwyżka efektu jest gdy wcześniej zostaje we krwi alkohol. Tak czy tak to był jedynie lekki humor i pozytywne nastawienie. Jeżeli miałeś "bombę" po browarku to zapewne dosypali Ci czegoś albo Jezus Chrystus zrobił sobie z Ciebie jaja. |
|
|
|
 |
Dahomej
Moderator vel.Grześ
Wiek: 23 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 1486 Skąd: RioDeŚwiebodzineiro
|
|
|
|
To się nazywa efekt gąbki. |
_________________ Idzie Jasiu przez las, patrzy, a tu podkowa. Podnosi, obraca, a tam koń. |
|
|
|
 |
zlowieszczy4
Lubi pieprzyć

|
Wysłany: Sob 29 Paź, 2011
|
|
|
no ciekawa sprawa mi tez chyba nigdy sie nie zdarzylo zebym zaliczyl cycki po jednym piwie. A moze sobie wczesniej cos przycmiles??
a wracajac do tematu :
pare lat temu na rynku pojawily sie twisty pamieta ktos ten okrutny alkohol?? byl twisy o smaku coli i jeszcze byly dwa zielony i czerwony. Swego czasu pilem to namietnie.
To byla nalewka gazowana. Argghhhhh miazga jak sobie teraz to przypomne to az mnie wykreca.... tak samo lipa z miodem albo miod z lipa. Ehhh te nalwy straszna korba po nich sie zalacza. Amerena albo santorini bianco sa o niebo lepsze. Heh... ostatnio nawet udalo mi sie zdobyc "patykiem pisane" mmmmm dobre bylo szkopda ze nie sprzedaja tego u mnei w miescie ,ale za to mozna kupic komandosa za 7 zeta.... lekka przeginka z ta cena |
|
|
|
 |
Bekier
|
|
|
|
| zlowieszczy4 napisał/a: | no ciekawa sprawa mi tez chyba nigdy sie nie zdarzylo zebym zaliczyl cycki po jednym piwie. A moze sobie wczesniej cos przycmiles??
a wracajac do tematu :
pare lat temu na rynku pojawily sie twisty pamieta ktos ten okrutny alkohol?? byl twisy o smaku coli i jeszcze byly dwa zielony i czerwony. Swego czasu pilem to namietnie.
To byla nalewka gazowana. Argghhhhh miazga jak sobie teraz to przypomne to az mnie wykreca.... tak samo lipa z miodem albo miod z lipa. Ehhh te nalwy straszna korba po nich sie zalacza. Amerena albo santorini bianco sa o niebo lepsze. Heh... ostatnio nawet udalo mi sie zdobyc "patykiem pisane" mmmmm dobre bylo szkopda ze nie sprzedaja tego u mnei w miescie ,ale za to mozna kupic komandosa za 7 zeta.... lekka przeginka z ta cena |
Lipe z miodem na Woodzie sprzedawali za 9zł. Nie było to jakieś zbyt mocne, raczej zwykły słaby jabol nawet kiedy nierozwodniony... Tzn jeśli oczywiście mawiamy o jabolu ;P
Hmm twista reklamowali jak byłem szczyl to niestety nie próbowałem ;< |
|
|
|
 |
FeSTeR
Zakurwim dęsa ? Thrash'em All

Wiek: 26 Dołączył: 21 Mar 2009 Posty: 2258 Skąd: Nakło nad Notecią
|
|
|
|
| Thunderpussy napisał/a: | | Dzisiaj wypiłem jedno piwo (Wojak 6%, swoją drogą serdecznie polecam) i miałem bombę... | Wojak to baaardzo dziwne piwo. Swego czasu namiętnie piłem "jednostkę elitarna"
Później przechrzcili to na "mocny zawodnik" (po po? może ktoś na to odpowiedzieć? Stare nazwy były lepsze). Ale wracając do tematu. To po całonocnej imprezie, po 4 godzinach snu i na niesamowitym kacu wypiłem cztery te 9% puszeczki. I co? I nic... Powinno mnie sponiewierać co nie miara. A nic się nie stałosie ...
Wojak to baaaardzo dziwne piwo....
EDIT
Ale smaczne. Wysokoprocentowe browary zawsze odrzucały mnie smiakiem i zapachem. I tym, że zajeżdzały spirytem. A Wojak nie. Wojak ma klasę!!
A pamięta ktoś, albo ktoś pił piwo ogniste? 10% miało.... paskudztwo niesamowite. Dwa browary poszły do zlewu. Z czystym sumieniem to zrobiłem
EDIT 2
Cała kompania Wojaków w komplecie
Czerwone niestety nigdy nie piłem |
_________________ YouTube
Demot
0===[:::::::::::::::::> |
|
|
|
 |
Dahomej
Moderator vel.Grześ
Wiek: 23 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 1486 Skąd: RioDeŚwiebodzineiro
|
|
|
|
| Ja właśnie popijam sobie piwo, które się nazywa "Piwo na miodzie gryczanym". I szczerze Wam je polecam. Ciemne piwo i kapitalnym posmaku miodu. Pycha ! :mrgreen: |
_________________ Idzie Jasiu przez las, patrzy, a tu podkowa. Podnosi, obraca, a tam koń. |
|
|
|
 |
Lemonov
Forumowy prawiczek Troll-Fantasta

|
|
|
|
Ogólnie piwa miodowe są świetne. Osobiście piłem z browaru Witnica i jest fenomenalne w obu odmianach i ciemnej i jasnej. |
|
|
|
 |
vin
Po co tyle piszesz ?

|
|
|
|
| ale wynalazki pijecie, ja to ostatnio Harnasie, bo są w promocji za 1,59 8-) |
_________________ życie nie pieści, pieśćmy się sami
zero smutków, zero złości, wy***ane po całości ;)
Uwaga!Wszystkie linki, które tu wklejam otwieracie na własną odpowiedzialność :P
Głosujcie na Łydkę Grubasa na ZB <prosi> :P |
|
|
|
 |
Lemonov

|
Wysłany: Nie 30 Paź, 2011
|
|
|
| Takie cuda też mi się zdarza degustować:) Ale ostatnio preferuje piwa z tzw. "górnej półki" chyba już wyrosłem z czasów kiedy się doiło Kelerisy, VIP-y i inne takie małmazje:P (choć jak ktoś poczęstuje to sobie golnę). |
_________________ SRAM MARAZMEM CODZIENNOŚCI...
...CHCĘ NA WOODSTOCK:) |
|
|
|
 |
Bekier
|
|
|
|
| Lemonov napisał/a: | | Takie cuda też mi się zdarza degustować:) Ale ostatnio preferuje piwa z tzw. "górnej półki" chyba już wyrosłem z czasów kiedy się doiło Kelerisy, VIP-y i inne takie małmazje:P (choć jak ktoś poczęstuje to sobie golnę). |
A z czego tu wyrastać? V.I.P jest dobry
Co do czerwonego Wojaka... To był najlepszy z Wojaków, ani za gorzki ani za wodnisty... PO PROSTU PYSZNY. A teraz nigdzie go dostać nie mogę ;/ |
|
|
|
 |
Lemonov

|
|
|
|
| V.I.P-ów jak wydoiłem za dużo to potem przez 3 dni widziałem oprawki od okularów pomimo że nie miałem ich założonych:) Ale piwko niezłe tyle że musi być mocno schłodzone. |
_________________ SRAM MARAZMEM CODZIENNOŚCI...
...CHCĘ NA WOODSTOCK:) |
|
|
|
 |
zlowieszczy4
Lubi pieprzyć

|
|
|
|
| Lemonov napisał/a: | | widziałem oprawki od okularów pomimo że nie miałem ich założonych:) | - powiem ci ze tez to mialem!! tylko nie po vipach i mialem to uczucie przez pare dni... dziwna sprawa nie potrafie sobie tego wyjasnic |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=4K7a3wRpaP0 |
|
|
|
 |
|
|