|
Ulubione alkohole czyli co najczęściej pijemy |
| Autor |
Wiadomość |
Sister Midnight
Zakurwim dęsa ? [youtube]link[/youtube] !!

Wiek: 23 Dołączyła: 10 Lut 2009 Posty: 2193 Skąd: Paprykarzowo
|
Wysłany: Wto 16 Lut, 2010
|
|
|
| noo pół litra na dwóch przy takich warunkach to już można się bawić faktycznie |
_________________ – Co my, do cholery, robimy? Kompletnie nas popierdoliło!
– Wiem.. ALE I TAK JESTEŚMY ZAJEBISTE! |
|
|
|
 |
tylik
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Pią 21 Maj, 2010
|
|
|
u mnie w mieścince niestety nie ma komandosków.. trzeba sie zadowolić "1890" też dobre;p |
|
|
|
 |
Sztandera
Forumowy prawiczek

|
Wysłany: Sob 22 Maj, 2010
|
|
|
U mnie w mojej pięknej wiosce pijemy Patyki (straszne są ) i Glorię( 100 razy lepsza). A kiedy jest więcej pieniędzy to jedziemy z Fresco :mrgreen: |
_________________ trzymajcie kciuki! Walczę o swoją przyszłość. |
|
|
|
 |
FeSTeR
Zakurwim dęsa ? Thrash'em All

Wiek: 26 Dołączył: 21 Mar 2009 Posty: 2137 Skąd: Nakło nad Notecią
|
Wysłany: Nie 23 Maj, 2010
|
|
|
Wczoraj po robocie uraczyłem się z kumplem specyfikiem o nazwie "Barmańska cytrynowa".
Jest to napój na bazie spirytusu o woltażu 22% za 7,99 pół litra.
I nawet całkiem dobre jest. |
_________________ YouTube
Demot |
|
|
|
 |
vin
Typowy spamer

|
|
|
|
| FeSTeR napisał/a: | | za 7,99 pół litra. |
drogie :D
no ja Cię prosza, vin jedna paczka fajek mniej i po problemie i jeszcze na żumy do gucia wystarczy // dahomej |
_________________ życie nie pieści, pieśćmy się sami
|
|
|
|
 |
FeSTeR
Zakurwim dęsa ? Thrash'em All

Wiek: 26 Dołączył: 21 Mar 2009 Posty: 2137 Skąd: Nakło nad Notecią
|
|
|
|
| Dahomej napisał/a: | | jedna paczka fajek mniej i po problemie |
Jako palacz stwierdzę, że wcale nie tak łatwo odmówić sobie tej paczki fajek.
Jednakże gdyby kiedyś dopadł mnie kryzys i miałbym w portfelu ostatnią dychę to wolał bym ją wydać na 4paka Żuberka niż fajki.
odwrotnie, nie muszę pić ale jak nie mam co palić to już jest bieda. Więc prędzej kupię fajki niż piwo / Jumbo |
_________________ YouTube
Demot |
|
|
|
 |
vin
Typowy spamer

|
|
|
|
| ja tak samo prędzej kupie fajki..pić też nie muszę jeśli miałabym wybór a raz mi się zdarzyło..będąc w pubie i gubiąc prawie całą paczke fajek..miałam wybór albo kupić nastęna albo 2 piwa..wybrałam fajki i skończyłam szybciej impreze |
_________________ życie nie pieści, pieśćmy się sami
|
|
|
|
 |
metalwoman
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Sob 29 Maj, 2010
|
|
|
| ja najczęściej siarkofruty , najlepszy to komandos ; ewentualnie piwo |
|
|
|
 |
Gosia
Coś już napisał \m/ yeah! :D

|
Wysłany: Wto 24 Sie, 2010
|
|
|
| Jedno z moich ulubionych piw załapało się na listę pięciu o najdziwniejszych smakach :mrgreen: ! top 5 Polecam nr 3. Widziałam je w jakimś supermarkecie, niestety jest cholernie drogie jak na polskie realia...eehhh |
_________________ 'Didn't make sense not to live for fun. Your brain gets smart but your head gets dumb.' |
|
|
|
 |
Buki
Rozkręca sie "Carpe Diem"

|
|
|
|
 |
Gosia

|
|
|
|
Wódka Bols to ZUO, strułam się nią kiedyś straszliwie... cały następny dzień wyjęty z życia Do dziś na jej widok robi mi się niedobrze, a już parę lat minęło. |
_________________ 'Didn't make sense not to live for fun. Your brain gets smart but your head gets dumb.' |
|
|
|
 |
Buki
Rozkręca sie "Carpe Diem"

|
|
|
|
Na całe szczęście nigdy się nią nie strułem, a piłem ją naprawdę sporooo razy. Może trafił Ci się jakiś ewenement tejże wódki |
_________________ http://www.lastfm.pl/user/Buki1991 |
|
|
|
 |
Gosia

|
|
|
|
Może po latach trochę ją zmodyfikowali:) W sumie omijam ją szerokim łukiem, więc nie wiem. Z wódek polecam czysta De Luxe z Rzołądkowej Gorzkiej i ogólnie wszystkie rodzaje Rząłądkowej. Swego czasu pijałam też różniste wódki akademikowe (do wyboru do koloru, rozlewane na miejscu w naszym aka we wrocławiu) i wódkę z tak zwanej mety po 6zł za pół litra rozprowadzaną przez starszą panią mieszkającą niedaleko dworca i znaną z tegoż handlu. Ta meta była przez pijących porównywana do paliwa do U boota (zapach smak i konsystencja conajmniej oryginalne ). Piło się te przetwory i wszystko grało, a tu taki Bols z akcyzą i masakra... |
|
|
|
 |
lubczyk
Forumowy prawiczek Spieprzaj dziadu.

|
|
|
|
Jak się pić nie potrafi to potrafi to potem tak jest :D. Bolsik to klasa sama w sobie. Co do Amareny.. nigdy więcej tanich win! :D To była najgorsza rzecz jaką w życiu piłem, rzygałem po tym jak kot (i argument że pić nie potrafię nie przejdzie ;p).
Wino - dobre jest ale tylko słodkie albo pół słodkie (żadnych tam win w cenie poniżej 6 zł nie pijam)
Wóda - jak najmniej. Prawie wcale, jak już to nie czystą, z sokiem albo innym czymś słodkim :D
Piwko - to chyba trunek który pije litrami :D Jak najwięcej i najczęściej! Perła Lubelska - klasa sama w sobie i to za jaką cenę! Do tego Leszek, Tuskie, Żywiec, Warka czerwona, Okocim, Żubr, Radegast (czeskie piwo za niską cenę ).
To na tyle ^^. |
_________________ Jestem przeciwny wycince drzew tupolewami! |
|
|
|
 |
Gosia

|
|
|
|
Zaraz pić nie potrafi... Dobra wódka ma wchodzić sama a nie w drinkach bo inaczej cofa się. |
| |
|
|
|
 |
|
|