Wysłany: Nie 05 Lut, 2012
kizia napisał/a:
Mój przyszły szwagier gra w GW. Mówił mi, że obawia się, że GW2 straci swój charakter i stanie się podobny do WoWa.
również gram w GW, a raczej grałem w latach 2005-2008. Teraz bardzo rekreacyjnie od święta.
gra niestety ma już swoje lata, świat przestał tętnić życiem, ciężko kogoś znaleźć do zabawy pve.
Powiedz natomiast śwagrowi żeby się nie martwił, mimo że wróżką nie jestem to wiadomo nie od dziś, że GW2 będzie dalej do wowa niźli GW1 :)
były już zamknięte pokazy, wyciekło sporo video i informacji. Pewne jest jedno, gra będzie niszczyła wszystko co do tej pory widzieliśmy :)
otwarte beta testy już na wiosnę, więc jest na co czekać :)
Wiek: 23 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 1486 Skąd: RioDeŚwiebodzineiro
Wysłany: Nie 26 Lut, 2012
19. Nie ma co patrzeć na ten czat, bo to jest jakaś tragedia co tam ludzie wypisują. Jak masz jakiś problem, to lepiej na forum rozwiązania szukać niźli tam.
_________________ Idzie Jasiu przez las, patrzy, a tu podkowa. Podnosi, obraca, a tam koń.
Od jakiegos czasu nie mam czesu na nic a tym bardziej nie na nollajfienie.kurde settlersi on line to moze byc ciekawe :) ale tylko trojka bo bo reszta czeci mi jakos juz nie podeszla. Pamietam ze jak sie zle skrakowalo trojke to zamiast zelaza w hutcie wychodzily swinie :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum