|
Tatuaże |
| Autor |
Wiadomość |
Simon
Typowy spamer

|
Wysłany: Wto 17 Sty, 2012
|
|
|
| Zna ktoś bardzo dobrego tatuażystę w kato(mogą być okolice) ? Chodzi o mocno skomplikowany kolorowy tatuaż, oczywiście jestem w stanie zapłacić do 2-3k za niego i liczę się z tym - ale jeśli mam mieć całą rękę upierdoloną tuszem do końca życia to wolę mieć to zrobione ZAJEBIŚCIE profesjonalnie, szczególnie, że to nie jakiś mały tatuaż a wielki. |
|
|
 |
ironnia
Rozkręca sie

Wiek: 19 Dołączyła: 02 Sty 2011 Posty: 227 Skąd: Grudziądz
|
|
|
|
 |
Agó
Lubi pieprzyć Agó, i tyle :)

Wiek: 18 Dołączyła: 06 Lip 2011 Posty: 377 Skąd: Częstochowa

|
Wysłany: Czw 26 Sty, 2012
|
|
|
Nie żebym takowy planowała, tak się tylko natknęłam i się dzielę :D Bo fajny :P
 |
_________________ ....o ja pierdolę wróżka *.* |
|
|
|
 |
ironnia
Rozkręca sie

|
Wysłany: Czw 26 Sty, 2012
|
|
|
| a ból jaki fajny musiał być :D |
_________________ Ja nie żyję. Ja tylko pozornie pobieram tlen do płuc <3 |
|
|
|
 |
Jorguś
Lubi pieprzyć Jorgus89

Wiek: 22 Dołączył: 29 Sty 2010 Posty: 362 Skąd: Nowy Sącz
|
Wysłany: Pią 27 Sty, 2012
|
|
|
| Fajny paptent bo nawet jak nie bedzie chciala zeby go widac to zapusci wlosy na Kaśce i po problemie ;D |
_________________ Bez Piany dzien Zjebany :D:D |
|
|
|
 |
shinobipl
Rozkręca sie

|
|
|
|
 |
ironnia
Rozkręca sie

|
Wysłany: Sro 01 Lut, 2012
|
|
|
| fajny : ] |
_________________ Ja nie żyję. Ja tylko pozornie pobieram tlen do płuc <3 |
|
|
|
 |
Aras666
Po co tyle piszesz ? Always look on the bright side of life! :)

|
Wysłany: Sob 18 Lut, 2012
|
|
|
w końcu mogę się pochwalić pierwszym tattoo... ciężko go uchwycić by wyglądał tak fajnie jak wygląda. To co tu widzicie, to najlepsze zdjęcie które mi wyszło ze 30 chyba :P jeszcze jedna poprawka i powinien być git :P
http://www.freeimagehosting.net/c2mt5 |
_________________ Have a nice day!
 |
|
|
|
 |
regret666
Rozkręca sie jest MOC

|
|
|
|
ja sobie zamierzam (w niedalekiej przyszłości, mam nadzieje) wytatuować dwa takie cacka. najbardziej podobałyby mi się z lufami skierowanymi na zewnątrz, lekko uniesione do góry, by dopasować sie do kształtu łopatek. na jednym będzie delikatny napis 'live', a na drugim 'free'. już od początku zakochałam się w tym pomyśle, zwłaszcza, że to moja ulubiona broń |
|
|
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
|
|
|
| Aras666, nic osobistego, ale mi się nie podoba. Znaczy tatuaż bardzo ładny i w ogóle(nie jakaś wielka sztuka, ale przyzwoity!), ale Ja bym w życiu sobie czegoś takiego nie zrobił, nie jest to jakiś ciekawy kawałek sztuki który z chęcią nosiłbym na swoim ciele jako ozdoba. Z drugiej strony hej! Skoro Tobie się podoba to wszystko jest jak najbardziej na miejscu! ;) |
|
|
 |
Aras666

|
Wysłany: Nie 19 Lut, 2012
|
|
|
ogólnie Simon jestem fanem komiksów :P całą łapę chcę mieć w stylu komiksowym :) i Gwiezdne wojny do tego... po prostu to uwielbiam!!!
mimo, że na zdjęciu, coniektórym wygląda ładnie, jest do poprawki, na którą tatuażysta zaprasza za darmo :) wiec git xD |
 |
|
|
|
 |
FeSTeR
Zakurwim dęsa ? Thrash'em All

Wiek: 26 Dołączył: 21 Mar 2009 Posty: 2258 Skąd: Nakło nad Notecią
|
|
|
|
| Aras666 napisał/a: | | jest do poprawki, na którą tatuażysta zaprasza za darmo :) | Zjebał to zaprasza za darmo. Buahahahahaha.
| Aras666 napisał/a: | | Gwiezdne wojny do tego... po prostu to uwielbiam!!! | To ja kiedyś chciałem mieć drugą Gwiazdę Śmierci w trakcie budowy.
Cuś takiego
 |
_________________ YouTube
Demot
0===[:::::::::::::::::> |
|
|
|
 |
Aras666

|
|
|
|
na głowie |
 |
|
|
|
 |
Thunderpussy
Rozkręca sie

Wiek: 20 Dołączył: 07 Kwi 2011 Posty: 226 Skąd: z czwartorzędu
|
|
|
|
Aras, jeśli faktycznie jesteś fanem komiksów (bo uważam że dziara powinna coś znaczyć dla jej właściciela), to dziara jak najbardziej spoko i pasuje.
Razi tylko, że jest taka samotna (osobiście nie lubię pojedynczych tatuaży), także gdybyś calutką łapę zrobił komiksowo/bajkowo/filmowo to by wyglądało mega mega mega zajebiście :)
Ja dopiero planuję tattoo, prawdopodobnie będzie jakiś słowiański symbol (z uwagi zainteresowania i poczucia przynależności). Chociaż wolałbym coś celtyckiego, ale wtedy nie będzie w tym nic głębszego, jak tylko element ozdobny :/
Boję się tylko bólu, bo mam fest wrażliwą skórę |
|
|
|
 |
Oxx
Rozkręca sie tak.

|
Wysłany: Pon 20 Lut, 2012
|
|
|
Hej :) też myślę od pewnego czas na tatuażem... Już wymyśliłam nawet co chce mieć ^^ Chce sobie zrobić na plecach tatuaż smoka, taki żeby zakrywał praktycznie całe plecy ;> ten mi się podoba :) tylko chciałabym go kolorowego (tak jak na chińskiego smoka przystało) i z większą, mniej groźną głową :> ^^ teraz tylko zbierać kasę >.< żebym tylko nie zmieniła zdania zanim ją uzbieram. |
_________________ Nie bądź obojętny - oddaj krew i pomóż ludziom, którzy jej potrzebują!
Żyj - baw się, śpiewaj, tańcz, pij, pal, kochaj, płacz, żałuj... Żyj |
|
|
|
 |
|
|