Haha, no nie? Jestem tego samego zdania, ale dużo kobiet same do tego doprowadzają, przyzwalając na to, że "on to ma teraz wszystko w dupie i nic nie będzie robił, a ja do o koła niego będę skakać", a potem marudzą, że mają tyle do roboty i im tak ciężko. Denerwuje mnie to. Czasem ma się ochotę i taką babę w łeb na pobudkę walnąć. :roll:
Podziel się na:
Femme_Fatale Forumowy prawiczek ...mam za plecami żar...
. Uwazam ze w zwiazku trzeba dojsc do porozumienia
Musi być kompromis ,Musi i Koniec.. ale do takich spraw przydałby się inny temat np. ,,Czego wymaga Kobieta od Męzczyzny a czego Meżczyzna od Kobiety. 8-)
Róznice : Kobiety nie da sie zrozumieć bo mówi schematami
Mezczyzne jak sie chce to sie zrozumie :mrgreen:
Wysłany: Pon 02 Sie, 2010
Różnic między kobietą a mężczyzną jest mnóstwo (chociaż przez ostatnie kilka lat część prawie zaniknęła) jednak nie warto roztrząsać tego tematu gdyż w naturze dwa przeciwne bieguny się przyciągają i powinniśmy dbać o to co naturalne :mrgreen:
Mam obraz mój i mojego brata. Ja pamiętam daty urodzi wszystkich osób w rodzinie i przyjaciół, a mój brat nie ;P tak samo jest z moimi znajomymi.
Żadne stereotypy, patrzę na osoby, które znam nie na ogół.
_________________ Marge: Wiem do czego służą tamte jedenaście widelców, ale do czego jest ten?
Homer: Marge, sądzę, iż tym winnaś drapać się po tyłku.
Mam obraz mój i mojego brata. Ja pamiętam daty urodzi wszystkich osób w rodzinie i przyjaciół, a mój brat nie ;P tak samo jest z moimi znajomymi.
Właśnie o to mi chodziło we wcześniejszym poście:)
Też mam porównanie i to nie jest reguła. Ja zapominam, mój brat nie ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum