Przesunięty przez: Dezaprobator Sro 23 Wrz, 2009 |
Różnica między mężczyzną a kobietą ? |
| Autor |
Wiadomość |
KACZMAR
Lubi pieprzyć Ten obcy

|
Wysłany: Sro 23 Wrz, 2009
|
|
|
| Tekst "ruchasz sie czy trzeba z Toba chodzić' znajduje odpowiednie podłoże tylko wśród męskiego grona. |
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
|
|
|
| Lucyfer napisał/a: | | mężczyzna myśli logicznie - kobieta schematycznie |
wmawiaj sobie xD Żyjemy w czasach gdzie to umiejętności kobiety są bardziej potrzebne, organizmy kobiet są mniej "awaryjne", kobiety(większość) lepiej znoszą choroby, żyją dłużej, dłużej pozostają produktywne, mają mocniejsze serca, zwykle są bardziej opanowane od mężczyzn(ach ten testoteron :D) a co my faceci dostajemy w zamian ? Większą siłę i mięśnie....no, 300lat temu było to niewątpliwą zaletą, ale teraz nasza rola wygasła, kurwa, a tak chciałem się dowartościować zabijając smoka i ratując piękną księżniczke :D Wszystkie plany na marne... |
|
|
 |
Lyla
Rozkręca sie
|
|
|
|
| Lucyfer napisał/a: | | mężczyzna myśli logicznie - kobieta schematycznie |
że co?!
To kobieta myśli logicznie, a dodatkowo jeszcze facetom trzeba wszystko tłumaczyć, bo nie rozumieją żadnych ironii, aluzji. |
|
|
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
|
|
|
Feministka się znalazła :mrgreen: Nie ma to jak generalizować, w ten sposób na 100% wyczaimy różnice i powody tych różnic |
|
|
 |
Aras666
Po co tyle piszesz ? Always look on the bright side of life! :)

|
|
|
|
| Lyla napisał/a: | | facetom trzeba wszystko tłumaczyć, bo nie rozumieją żadnych ironii, aluzji. |
przepraszam bardzo :D ja zawsze rozumiem ironie i aluzje :P |
_________________ Have a nice day!
 |
|
|
|
 |
miminka
Lubi pieprzyć

|
|
|
|
| Aras666 napisał/a: | | przepraszam bardzo :D ja zawsze rozumiem ironie i aluzje :P |
Tak ci się tylko wydaje
Kobiety nie są po to aby je rozumieć tylko aby kochać i tyle |
|
|
|
 |
andrew255
Rozkręca sie
|
|
|
|
Podobno jak mężczyzna mówi "nie opuszczę Cię aż do śmierci" z czasem uświadamia sobie, że wyznacza sobie cel A tak na serio to Miminka ma rację | miminka napisał/a: | | Kobiety nie są po to aby je rozumieć tylko aby kochać |
|
|
|
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
|
|
|
a jak sprawić by kobieta/mężczyzna czuł/a się potrzebny/a, szczęśliwy/a i by związek był komfortowy ? - trzeba się nawzajem zrozumieć (no...przynajmniej próbować :mrgreen: ) |
|
|
 |
maRas
Coś już napisał

Wiek: 21 Dołączył: 08 Kwi 2009 Posty: 75 Skąd: Bysław/Olsztyn
|
|
|
|
| Simon napisał/a: | | Żyjemy w czasach gdzie to umiejętności kobiety są bardziej potrzebne, organizmy kobiet są mniej "awaryjne", kobiety(większość) lepiej znoszą choroby, żyją dłużej, dłużej pozostają produktywne, mają mocniejsze serca, zwykle są bardziej opanowane od mężczyzn(ach ten testoteron :D) a co my faceci dostajemy w zamian ? Większą siłę i mięśnie....no, 300lat temu było to niewątpliwą zaletą, ale teraz nasza rola wygasła, kurwa, a tak chciałem się dowartościować zabijając smoka i ratując piękną księżniczke :D Wszystkie plany na marne... |
Masz u mnie mistrza za to! :D |
_________________ "Inni zawsze wiedzą co, jak, dlaczego, gdzie i kto? komu wziąć, a komu dać, a ja nigdy, kurwa mać" |
|
|
|
 |
Aras666
Po co tyle piszesz ? Always look on the bright side of life! :)

|
|
|
|
| andrew255 napisał/a: | Podobno jak mężczyzna mówi "nie opuszczę Cię aż do śmierci" z czasem uświadamia sobie, że wyznacza sobie cel |
Widzę, że ktoś tutaj lubi Walter'a xD |
_________________ Have a nice day!
 |
|
|
|
 |
andrew255
Rozkręca sie
|
|
|
|
dokładnie |
|
|
|
 |
miminka
Lubi pieprzyć

|
Wysłany: Czw 24 Wrz, 2009
|
|
|
| Simon napisał/a: | | (no...przynajmniej próbować :mrgreen: ) |
próbować sobie możecie |
|
|
|
 |
Lyla
Rozkręca sie
|
|
|
|
| Simon napisał/a: | | Feministka się znalazła :mrgreen: |
ja? a skądże ;P
po prostu podważyłam Lucyfera zdanie, bo się z nim zupełnie nie zgadzam :D aczkolwiek w przypadku pustych blondynek (blonynką jestem - owszem, ale nie pustą ;P) to one ciężko myślą, a przeważnie w ogóle, czyli w ich przypadku myślenie logiczne nie występuje :P
A co do chłopaków, to ja nie wiem jak Ci się to udało Aras666, bo ja zazwyczaj spotykam osobników płci przeciwnej, którym trzeba wszystko tłumaczyć bardzo wyraźnie i prosto :D bo aluzji nie kumają :P lub odbiorą to zbyt poważnie. |
| |
|
|
|
 |
Kredka
Rozkręca sie Die in Hell!

|
|
|
|
| może trafiasz na tępych facetów Lyla. Faceci też się dzielą na tępych i inteligentnych ;) |
_________________ Można żyć bez Kredki, ale smutno :D. |
|
|
|
 |
Lyla
Rozkręca sie
|
|
|
|
| No tak. Ale czy ja wiem. Fakt zdarzają się inteligentni, tak samo w przypadku kobiet, ale ogólnie Wasz (facetów) mózg przyswaja bardziej proste/bezpośrednie słowa. My zawsze doszukujemy się jakichś podtekstów. |
|
|
|
 |
|
|