|
Przyjazd miesiąc wcześniej??? |
| Autor |
Wiadomość |
Matys1214
Rozkręca sie Mów mi Matys ;)

|
|
|
|
 |
Alien
Typowy spamer

Wiek: 26 Dołączyła: 23 Wrz 2008 Posty: 1412 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: Pon 14 Lis, 2011
|
|
|
Jeśli Ci się podobało i czas minął Ci za szybko, jeśli nie pracujesz i masz kasę na "przetrwanie" to nie wiem w ogóle po co nas pytasz o zdanie :)
Ja takim ludziom trochę zazdroszczę, żeby tak móc sobie pozwolić na taką miesięczną odskocznię... Choć pewnie szybko by mi się znudziła taka "sielanka", ja lubię jak coś się dzieje, a przy takim pikniku pewnie szybko bym się porządnie wynudziła |
_________________ "Patrz, tak się kończy Twój sen..." |
|
|
|
 |
Raczkins
Lubi pieprzyć ...po co się bać, skoro w duszy gra muzyka...

|
|
|
|
Mateusz wariacie!
nie zapomnij mnie ze sobą zabrać (tylko sobie zrobie sobowtóra co będzie nosił zwłoki do pracy) nudno na bank nie będzie:) |
_________________ raczkins.flog.pl
 |
|
|
|
 |
vin
Po co tyle piszesz ?

|
|
|
|
hmmm..pierwsze pytanie jakie mi się nasunęło to gdzie to się myć?:P
A po drugie to ja to na bank bym tyle picia nie wytrzymała..po 2 dniach takiego konkretniejszego mam dość 8-) no i trzeci problem chyba najważniejszy to kasa, ale życzę powodzenia:) |
_________________ życie nie pieści, pieśćmy się sami
zero smutków, zero złości, wy***ane po całości ;)
Uwaga!Wszystkie linki, które tu wklejam otwieracie na własną odpowiedzialność :P
Głosujcie na Łydkę Grubasa na ZB <prosi> :P |
|
|
|
 |
Kermitaniu
Rozkręca sie

Wiek: 24 Dołączył: 06 Paź 2010 Posty: 139 Skąd: ZG/Bournemouth
|
Wysłany: Wto 15 Lis, 2011
|
|
|
| Zdecydowanie tak, jakbym mial kase i tyle urlopu chetnie bym to zrobil, tyle ze wtedy raczej wzialbym sobie troszke wiekszy namiot i troszke wiecej rzeczy, dobrze by bylo miec np. samochod, bo z buta walic codziennie do miasta po piwo............ (ewentualnie jedzenie). |
|
|
|
 |
Matys1214

|
Wysłany: Wto 15 Lis, 2011
|
|
|
Raczkins
Już rozmawialiśmy. Jak coś to miejsce w ciekawej okolicy Ci zarezerwuję.
vin
Sprawę mycia mam załatwioną. Kupie tzn prysznic solarny i raz na jakiś czas będę musiał wodę targac z dworcowego WC. Co to jest 20kg = 20l ;D
Kermitaniu
Odnośnie alko to myślałem kupic w pierwszy dzień po 3 kraty piwa na osobę + karton wódki i TAXI zamówic z pod biedry;) Gdy będą braki to powtórzy się ten schemat kilka razy. Kasę to już odkładam i sprzęt zbieram jakiś na bieżąco.
Obecnie kupiłem nowe/y:
- glany cockney
- namiot coleman
- plecak wisport
Zapraszam do dalszej dyskusji ;) |
|
|
|
 |
zlowieszczy4
Lubi pieprzyć

Wiek: 21 Dołączył: 09 Wrz 2011 Posty: 504 Skąd: Walbrzych
|
Wysłany: Sro 16 Lis, 2011
|
|
|
| a w ile osob jedziecie jezeli mozna wiedziec???jak dla mnie pomysl bardzo dobry sam bym chetnie sie wybral :P ja bym wzial ze soba spirytus santi. Patrzec jak to wszystko sie buduje i jak stopniowo ludzie naplywaja.... to zes mi teraz podkrecil!! bede o tym myslal. Tzn juz wczesniej myslalem ze bym chetnie przyjechal jakies 2 tygodnie wczesniej. Jestem ciekawy jaki budzet wyliczyles na ta wyprawe. Chodzi mi o wszystko. |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=4K7a3wRpaP0 |
|
|
|
 |
Matys1214

|
|
|
|
Zajebiście gdy ochotę Ci zrobiłem na taki wypad. Pozostaje mi powiedziec WPADAJ !!!
Kumpel + moja siostra cioteczna no i oczywiście ja. 2 tyg przed otwarciem wpadnie tegoroczna ekipa tzn jakieś 6/7 osób. Publika ze zdjęcia nr. 1.
Odnośnie budżetu to sprzęt kupuję jakiś na bieżąco by się wysokimi kosztami przed wyjazdem nie obarczac. Koszty dojazdu / powrotu to ok 250 (mam zamiar wpaśc do znajomej nieopodal trasy) i życia, myślę rozbic na następujące. 20 zeta dziennie na szamanie (wiem że to dośc sporo nawet, lecz lubię dobrze zjeśc alko 5/6 pifek dziennie + 0,5l co drugi dzień. Owy wynik mnożę sobie razy ilośc dni i gotowe.
Jeśli dostanę pewną odp mianowicie wyjazdu do Niemiec i wszystko się uda, będę na polu już 01.07 ;)
PS. Wywieszę flagę na biało czerwonym tle z napisem Dwikozy w kolorze rasta. Pacyfka zaś zastąpi "o". Jak mnie znajdziesz podbij na browar. |
|
|
|
 |
moralnalewatywa
Forumowy prawiczek

Wiek: 17 Dołączyła: 16 Lis 2011 Posty: 5 Skąd: Jelenia Góra
|
|
|
|
| W tym roku udało mi się pojechać jedynie dzień przed PW . Ta wizja budującej się sceny męczy mnie już dosyć długo :D Ale coś czuję, że uda się ze znajomymi kopsnąć dopiero gdzieś z tydzień, może półtora przed całą imprezą. Chodzi tylko i wyłącznie o to co zwykle - kasa . Chociaż w tym roku, myślałam, że nie potrzebna mi będzie duża ilość i tak dużo nie wypiję . No i się myliłam ;) |
_________________ Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy! Hej hej la la la la, hej hej hej ! |
|
|
|
 |
zlowieszczy4
Lubi pieprzyć

|
Wysłany: Czw 17 Lis, 2011
|
|
|
| Bardzo chetnie wpadne. A poki co musze sobie obliczyc koszty takiej podrozy. Dobrze sobie wykombinowales z tym dozowaniem alko bo za duzo chlac tez nie ma co. Tylko ta wodka bardzo po kieszeni pociagnie. Ja to chyba wezme sprajta zamiat wody bo koleszka handluje na osiedlu. Nie mam namiotu i nie wiem jaki kupic a znowu paru stow tez nie chce wydawac jakies propozycje? no i spiwor tez sie jakis przyda. Kurde jest pare rzeczy do kupienia :) a co do szamki to tez tak jakos jak ty licze choc to moze byc roznie :P a i jakies skrety by sie przydaly a wiec jest sporo wydatkow. |
|
|
|
 |
vin
Po co tyle piszesz ?

|
|
|
|
| Sporo wydatków ale też sporo czasu masz, w jednym miesiącu kup śpiwór, w następnym namiot itp to Ci aż tak po kieszeni nie pójdzie. Zawsze możesz odkładać też. Kup sobie skarbonke ;) może to dziecinne ale mi się dzięki temu całkiem pokaźna kwota kiedyś uzbierała. Odkładając jakieś 2zł dziennie (przykładowo) nie odczuwasz braków a razy 258dni to masz już ponad 500zł. Ja odkładałam po 5zł to mi się uskładało 500 przez 100dni. Tylko tu problemem może być silna wola żeby nie wydać przedwcześnie, ale jak masz dobrą motywacje to powinno się udać :) |
Uwaga!Wszystkie linki, które tu wklejam otwieracie na własną odpowiedzialność :P
|
|
|
 |
zlowieszczy4
Lubi pieprzyć

|
|
|
|
| tzn. juz udalo mi sie odlozyc troche kasy no ,ale jak piszesz bedzie potrzebna silna wola no ,ale przeciez to kasa odlozona na woodsttock wiec jej nie tkne :P |
|
|
|
 |
vin
Po co tyle piszesz ?

|
|
|
|
| powodzenia :) |
|
|
|
 |
Matys1214

|
|
|
|
zlowieszczy
Namiot tzw. biedronkowiec to mogę Ci odpalic za przykładowe piwo.
W tym roku go miałem i jakoś dałem radę. Tropik zrobiłem z kilku worków na śmieci 120l sklejonych ze sobą ;D
Palonko się jakieś zamota ale to juz nie poprzez forum ;)
vin
Sajebisty pomysł. Tylko te skarbonkę jakoś sobie zaplombuję ;D
moralnalewatywa
Jest czas. Zacznij odkładac kasę już dziś i dasz radę. |
|
|
|
 |
zlowieszczy4
Lubi pieprzyć

|