|
pontonem na woodstock |
| Autor |
Wiadomość |
grab
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Wto 08 Lis, 2011 pontonem na woodstock
|
|
|
| Przede wszystkim witam wszystkich forumowiczów jako, że jest to mój pierwszy post. Wielokrotnie bywałem na najpiękniejszym festiwalu świata ale tym razem zrodził mi się wraz z kumplem dość oryginalny pomysł jeśli chodzi o samą podróż. Na kolejny woodstock chcemy dotrzeć jak widać w temacie, pontonem. Dokładnie z Wrocławia do Kostrzyna. Powinno się to udać zrealizować według naszych obliczeń w 12-14 dni. Nie bedzie to pierwszy nasz spływ ale pierwszy tak długi. Będzie to coś w rodzaju podwójnej przygody ponton a później woodstock. Co o tym myślicie? |
|
|
|
 |
Ossie
Lubi pieprzyć SPAMCYCKI

Wiek: 20 Dołączyła: 19 Lip 2009 Posty: 448 Skąd: Łaskarzew / Warszawa
|
Wysłany: Wto 08 Lis, 2011
|
|
|
| Pomysł fajny, chociaż ja bym się pewnie nie pokusiła. Tak więc - życzę powodzenia! |
_________________ " Dla ciebie jestem ateistą, dla boga - konstruktywną opozycją."
Woody Allen |
|
|
|
 |
maniek14
Lubi pieprzyć na wszystko znajdzie sie piosenka

|
|
|
|
| pomysł - szacuneczek ! zycze realizacji i szczesliwego finalu co sie z tym wiaze wytrwalosci przede wszystkim. Niech moc bedzie z wami ! |
_________________ Jebne salto za Barce ! Jebłem campeones campeones a le a le a le |
|
|
|
 |
Pryncypałek
Forumowy prawiczek
|
|
|
|
Opowiedz dokładniej co i jak, ile km byście codziennie spływali (bo kompletnie na tym się nie znam) i tym podobne.
Muszę przyznać że pomysł bardzo ciekawy :) |
_________________ Jeżeli wonsz połknie pajonka to czy pajonk ukonsi wonsza od wnentsza? |
|
|
|
 |
Raczkins
Lubi pieprzyć ...po co się bać, skoro w duszy gra muzyka...

|
|
|
|
| dwa lata temu (bodajże) był ktoś podobny, tylko że płynął kajakiem.... to będzie coś podobnego.... też potem chcesz zlicytować ponton na rzecz WOŚPu? |
_________________ raczkins.flog.pl
 |
|
|
|
 |
grab
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Sro 09 Lis, 2011
|
|
|
| Jeśli chodzi o ilość kilometrów to bywa różnie bo można przepłynąć nawet 40 dziennie ale jest to meczące. Planujemy spływać między 26km a 30km, ewentualnie więcej jeśli będziemy musieli gdzieś nadrobić, Dokładne założenie mogę podać jak już bardzo dokładnie policzymy jaki odcinek mamy do przebycia i ile dni chcemy na to poświęcić. Idealnie byłoby dopłynąć do mety 2 sierpnia :). Z czasem na pewno podam więcej informacji jak to będzie ostatecznie wyglądało. Jeśli chodzi o licytację dlaczego nie...całkiem fajny pomysł. Tylko czy będzie zainteresowanie ze strony Jurka bo w końcu nie jest to wyczyn typu: przepłynięcie bałtyku czy coś w ten deseń:p jeszcze zobaczymy :) |
|
|
|
 |
Alien
Typowy spamer

Wiek: 26 Dołączyła: 23 Wrz 2008 Posty: 1412 Skąd: Zielona Góra
|
|
|
|
| Nie jestem pewna, ale czy takiego wyczynu nie trzeba będzie wcześniej gdzieś zgłosić? |
_________________ "Patrz, tak się kończy Twój sen..." |
|
|
|
 |
Pryncypałek
Forumowy prawiczek
|
|
|
|
Macie w planie zwiedzić jakieś ciekawe miejsca po 'drodze'? Jak wszystko Wam się uda i dopłyniecie to zapraszam na piwo! :)
W porywach do 7... :mrgreen: |
_________________ Jeżeli wonsz połknie pajonka to czy pajonk ukonsi wonsza od wnentsza? |
|
|
|
 |
|
|