|
po ostatniej owcy, czyli sny forumowiczów |
| Autor |
Wiadomość |
Agó
Lubi pieprzyć Agó, i tyle :)

Wiek: 18 Dołączyła: 06 Lip 2011 Posty: 377 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: Pią 25 Lis, 2011
|
|
|
Woodstock też mi się śnił Ale to było bardzo dziwne, również jak u złowieszczego były bunkry na polu ale w tych bunkrach było coś w stylu takiego starego więzienia, każda ekipa która razem przyjechała siedziała w jednej celi, rozkładała sobie namiot, rozwieszała flagę wszystko było tak samo oprócz tego ze byliśmy przetrzymywani za kratami i każdy się na to godził bo to było normalne, wejścia bo bunkru pilnowali niebiescy. Na polu natomiast przebywali tylko dresy, solary w różowych szpileczkach, nasmarowane olejkiem i z tapetą na ryju, my zaś byliśmy w kajdankach przeprowadzani przez PP na teren pod sceną i grzybkiem, który był odgrodzony siatką. Wszystko to wyglądało tak jakby "dzikusów" odizolowali od prodiżowców dla bezpieczeństwa.
Sen chory jak każdy z mojej kolekcji. |
_________________ ....o ja pierdolę wróżka *.* |
|
|
|
 |
zlowieszczy4
Lubi pieprzyć

Wiek: 21 Dołączył: 09 Wrz 2011 Posty: 504 Skąd: Walbrzych
|
Wysłany: Pią 25 Lis, 2011
|
|
|
| destruction5 napisał/a: | Woodstock też mi się śnił Ale to było bardzo dziwne, również jak u złowieszczego były bunkry na polu ale w tych bunkrach było coś w stylu takiego starego więzienia, każda ekipa która razem przyjechała siedziała w jednej celi, rozkładała sobie namiot, rozwieszała flagę wszystko było tak samo oprócz tego ze byliśmy przetrzymywani za kratami i każdy się na to godził bo to było normalne, wejścia bo bunkru pilnowali niebiescy. Na polu natomiast przebywali tylko dresy, solary w różowych szpileczkach, nasmarowane olejkiem i z tapetą na ryju, my zaś byliśmy w kajdankach przeprowadzani przez PP na teren pod sceną i grzybkiem, który był odgrodzony siatką. Wszystko to wyglądało tak jakby "dzikusów" odizolowali od prodiżowców dla bezpieczeństwa.
Sen chory jak każdy z mojej kolekcji. |
ciekawy sen jak bede mial czas to go przeanalizuje i postawie diqagnoze heheh :) |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=4K7a3wRpaP0 |
|
|
|
 |
zlowieszczy4
Lubi pieprzyć

Wiek: 21 Dołączył: 09 Wrz 2011 Posty: 504 Skąd: Walbrzych
|
Wysłany: Czw 15 Gru, 2011
|
|
|
| uhhhhh ale mialem sen :/ snilo mi sie ze ktos mnie dusil ,ale tak mocno ze bol czulem przez sen.... a jak mnie kolega uratowal to przez dluzsza chwila tak rzezilem i ledwo co oddychalem. Sen byl naprawde realistyczny i czulem bol. Mysle ze to jakas zmora mnie dusila przez sen |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=4K7a3wRpaP0 |
|
|
|
 |
duś
Forumowy prawiczek plepleple
|
Wysłany: Pią 30 Mar, 2012
|
|
|
| Cytat: | | Mysle ze to jakas zmora mnie dusila przez sen | Dusiołek ;P
Ja tam nie mam specjalnie skomplikowanych snów, ale co dziwne, najczęściej jestem w nich rodzaju męskiego Oo
Ostatnio w ogóle śniło mi się coś takiego, że byłam małym chłopcem w jakimś średniowiecznym mieście, zwinęłam coś i mnie ścigali, a jak już zwiałam to okazało się, że jednak jestem dziewczyną, i to w dodatku czarownica, którą też ścigali Oo
Jest jeden sen, który miałam kilka lat temu i nie mogę go zapomnieć, bo strasznie się go bałam. Na takiej uliczce z amerykańskich filmów, co to ładne domki, ogródki, trawniczki przystrzyżone itp, biały słoneczny dzień i biegnie sobie koleś w białym ubraniu. Koniec :] Żaden sen mnie tak nie przeraził jeszcze. |
|
|
|
 |
Sister Midnight
Zakurwim dęsa ? [youtube]link[/youtube] !!

Wiek: 23 Dołączyła: 10 Lut 2009 Posty: 2354 Skąd: zewsząd
|
|
|
|
| ja ostatnimi czasy mam cały czas jeden sen, który zmienia tylko tło - zbiegam ze schodów w bloku, bo nie działa winda i na niektórych piętrach zaglądam do drzwi, jakbym czegoś szukała.. rzadko dobiegam do samego dołu, zwykle spotykam kogoś za którymiś drzwiami. no i tak codziennie;] |
_________________ – Co my, do cholery, robimy? Kompletnie nas popierdoliło!
– Wiem.. ALE I TAK JESTEŚMY ZAJEBISTE! |
|
|
|
 |
Alien
Typowy spamer

Wiek: 26 Dołączyła: 23 Wrz 2008 Posty: 1412 Skąd: Zielona Góra
|
|
|
|
Mi się śniło jakiś czas temu, że wymyśliłam nową emotkę w gg.
Gdy się wpisało <666> wylatywała z tego biedronka :D |
_________________ "Patrz, tak się kończy Twój sen..." |
|
|
|
 |
Marg!tta666
Rozkręca sie

Wiek: 20 Dołączyła: 27 Gru 2011 Posty: 133 Skąd: Bojanowo
|
|
|
|
| A ja bardzo rzadko pamiętam swoje sny ale gdy mi się coś przyśni to szkoda to komentować:P ostatnio śniły mi się dwa kosmiczne diabły które mieszkały w moim starym pokoju, pożerały żywe zwierzęta i robiły coś z ludźmi a ja z kimś tam jeszcze (nie pamiętam kto to był) byłam z nimi zaprzyjaźniona xD Kiedyś tam wcześniej śniło mi się że jestem z moja rodziną na półce w szafie mojej babci (byliśmy bardzo mali), przez półeczkę przepływała rzeczka, w całym domu pływała lawa a my się ukrywaliśmy przed czymś :P jeszcze z wiosła od dziadka po głowie dostałam w tym śnie haha xD Masakra:P |
|
|
|
 |
Swarog
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Sob 31 Mar, 2012
|
|
|
| Mnie ostatnio męczy dziwny sen - śni mi się że biegnę nocą ulicą, która jest nieopodal mojego domu, i coś mnie trzyma za rękę i nie chce puścić. Biegnę coraz szybciej, ale to i tak mnie trzyma. Wie ktoś, co to może znaczyć? Często przechodzę tamtędy nocą, ale zawsze unikam tego miejsca. Kto wie, może to jakieś ostrzeżenie? |
_________________ Perun powiesi was za jaja na dębie! |
|
|
|
 |
Yava
Typowy spamer Fuck You ,You Fucking Fuck !

Wiek: 25 Dołączył: 04 Kwi 2009 Posty: 1191 Skąd: Kołobrzeg
|
|
|
|
| Co to sen .... co to sny .... |
|
|
 |
Agó

|
|
|
|
| Do dzisiejszego chciałabym mieć soundtrack :D Do szkoły na lekcję wparowali moi znajomi i krzyknęli coś w stylu "patrz Aga jaki fajny kawałek wymyśliliśmy". Zagrali zajebisty utwór, zapytali czy się nadaje i sen się skończył. Nucę to przez cały dzień i nie wiem co to jest... Chyba wymyśliłam hita :D |
|
|
|
 |
Ohimee
Lubi pieprzyć 3 DAYS of PEACE & LOVE.

|
|
|
|
Im więcej śpie tym większe pierdoły mam w snach...
Wierzycie w sennik? |
_________________ http://www.facebook.com/WioskaPanoramixa
Na stronie konkurs, który trwa do 31 maja
"Jeżeli to prawda, że zostanie się tym co się pije, to ja zostanę Komandosem!" |
|
|
|
 |
Kroplova
Coś już napisał Było ich tyyle i pobiegli... TAM!

|
|
|
|
Nie do końca wierzę w senniki, aczkolwiek w znaczenie wypadających zębów w śnie wierze :(
Śnił mi się dzisiaj woodstock, pan Giertych ścigał mnie z różowym mundurkiem szkolnym a wszyscy w koło mieli polew... o.O |
_________________ "Chciałabym mieć rower i nowe majciochy, chciałabym mieć rower i będę go mieć!
Chciałabym majciochy i chciałabym rower, chciałabym majciochy i będę je mieć!" |
|
|
|
 |
Agó

|
|
|
|
| A ja wierzę, nie wszystko sprawdzam co prawda, ale wierzę. |
|
|
|
 |
Cru
Rozkręca sie mięsoholiczka

|
|
|
|
Leśmian mi się sprzed miesiąca przypomniał ;p
Ostatnio śnił mi się topielec. A właściwie to moja przyjaciółka się topiła, a ja nie mogłam nic zrobić tylko stałam i patrzyłam.
Według sennika topielec oznacza kryzys emocjonalny i utrata przyjaciela (co pomału się sprawdza, a ja nie mogę na to nic poradzić)
Nie wiem jak rozumieć kryzys emocjonalny, wprawdzie mam teraz problemy ze swoim charakterem, ale nie mogę sennika brać na poważnie |
|
|
|
 |
Ohimee
Lubi pieprzyć 3 DAYS of PEACE & LOVE.

|
Wysłany: Nie 01 Kwi, 2012
|
|
|
O! Dzisiaj to mi się Woodstock śnił! A dokładnie nie mogłam przymocować flagi na drzewie, a Juras grał koncert zamiast Litzy z Luxtorpedy! |
_________________ http://www.facebook.com/WioskaPanoramixa
Na stronie konkurs, który trwa do 31 maja
"Jeżeli to prawda, że zostanie się tym co się pije, to ja zostanę Komandosem!" |
|
|
|
 |
|
|