XVIII PRZYSTANEK WOODSTOCK JUZ ZA
 Szukaj |  Użytkownicy | | Rejestracja |  Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
po ostatniej owcy, czyli sny forumowiczów
Autor Wiadomość
Agó 
Lubi pieprzyć
Agó, i tyle :)

Wysłany: Pią 25 Lis, 2011   

Woodstock też mi się śnił Ale to było bardzo dziwne, również jak u złowieszczego były bunkry na polu ale w tych bunkrach było coś w stylu takiego starego więzienia, każda ekipa która razem przyjechała siedziała w jednej celi, rozkładała sobie namiot, rozwieszała flagę wszystko było tak samo oprócz tego ze byliśmy przetrzymywani za kratami i każdy się na to godził bo to było normalne, wejścia bo bunkru pilnowali niebiescy. Na polu natomiast przebywali tylko dresy, solary w różowych szpileczkach, nasmarowane olejkiem i z tapetą na ryju, my zaś byliśmy w kajdankach przeprowadzani przez PP na teren pod sceną i grzybkiem, który był odgrodzony siatką. Wszystko to wyglądało tak jakby "dzikusów" odizolowali od prodiżowców dla bezpieczeństwa.

Sen chory jak każdy z mojej kolekcji.

Podziel się na:         
zlowieszczy4 
Lubi pieprzyć

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pią 25 Lis, 2011   

destruction5 napisał/a:
Woodstock też mi się śnił Ale to było bardzo dziwne, również jak u złowieszczego były bunkry na polu ale w tych bunkrach było coś w stylu takiego starego więzienia, każda ekipa która razem przyjechała siedziała w jednej celi, rozkładała sobie namiot, rozwieszała flagę wszystko było tak samo oprócz tego ze byliśmy przetrzymywani za kratami i każdy się na to godził bo to było normalne, wejścia bo bunkru pilnowali niebiescy. Na polu natomiast przebywali tylko dresy, solary w różowych szpileczkach, nasmarowane olejkiem i z tapetą na ryju, my zaś byliśmy w kajdankach przeprowadzani przez PP na teren pod sceną i grzybkiem, który był odgrodzony siatką. Wszystko to wyglądało tak jakby "dzikusów" odizolowali od prodiżowców dla bezpieczeństwa.

Sen chory jak każdy z mojej kolekcji.

ciekawy sen jak bede mial czas to go przeanalizuje i postawie diqagnoze heheh :)

Podziel się na:         
zlowieszczy4 
Lubi pieprzyć

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Czw 15 Gru, 2011   

uhhhhh ale mialem sen :/ snilo mi sie ze ktos mnie dusil ,ale tak mocno ze bol czulem przez sen.... a jak mnie kolega uratowal to przez dluzsza chwila tak rzezilem i ledwo co oddychalem. Sen byl naprawde realistyczny i czulem bol. Mysle ze to jakas zmora mnie dusila przez sen

Podziel się na:         
duś 
Forumowy prawiczek
plepleple

Wysłany: Pią 30 Mar, 2012   

Cytat:
Mysle ze to jakas zmora mnie dusila przez sen
Dusiołek ;P

Ja tam nie mam specjalnie skomplikowanych snów, ale co dziwne, najczęściej jestem w nich rodzaju męskiego Oo

Ostatnio w ogóle śniło mi się coś takiego, że byłam małym chłopcem w jakimś średniowiecznym mieście, zwinęłam coś i mnie ścigali, a jak już zwiałam to okazało się, że jednak jestem dziewczyną, i to w dodatku czarownica, którą też ścigali Oo

Jest jeden sen, który miałam kilka lat temu i nie mogę go zapomnieć, bo strasznie się go bałam. Na takiej uliczce z amerykańskich filmów, co to ładne domki, ogródki, trawniczki przystrzyżone itp, biały słoneczny dzień i biegnie sobie koleś w białym ubraniu. Koniec :] Żaden sen mnie tak nie przeraził jeszcze.

Podziel się na:         
Sister Midnight 
Zakurwim dęsa ?
[youtube]link[/youtube] !!

ja ostatnimi czasy mam cały czas jeden sen, który zmienia tylko tło - zbiegam ze schodów w bloku, bo nie działa winda i na niektórych piętrach zaglądam do drzwi, jakbym czegoś szukała.. rzadko dobiegam do samego dołu, zwykle spotykam kogoś za którymiś drzwiami. no i tak codziennie;]

Podziel się na:         
Alien 
Typowy spamer

Mi się śniło jakiś czas temu, że wymyśliłam nową emotkę w gg.
Gdy się wpisało <666> wylatywała z tego biedronka :D

Podziel się na:         
Marg!tta666 
Rozkręca sie

A ja bardzo rzadko pamiętam swoje sny ale gdy mi się coś przyśni to szkoda to komentować:P ostatnio śniły mi się dwa kosmiczne diabły które mieszkały w moim starym pokoju, pożerały żywe zwierzęta i robiły coś z ludźmi a ja z kimś tam jeszcze (nie pamiętam kto to był) byłam z nimi zaprzyjaźniona xD Kiedyś tam wcześniej śniło mi się że jestem z moja rodziną na półce w szafie mojej babci (byliśmy bardzo mali), przez półeczkę przepływała rzeczka, w całym domu pływała lawa a my się ukrywaliśmy przed czymś :P jeszcze z wiosła od dziadka po głowie dostałam w tym śnie haha xD Masakra:P

Podziel się na:         
Swarog 
Forumowy prawiczek

Wysłany: Sob 31 Mar, 2012   

Mnie ostatnio męczy dziwny sen - śni mi się że biegnę nocą ulicą, która jest nieopodal mojego domu, i coś mnie trzyma za rękę i nie chce puścić. Biegnę coraz szybciej, ale to i tak mnie trzyma. Wie ktoś, co to może znaczyć? Często przechodzę tamtędy nocą, ale zawsze unikam tego miejsca. Kto wie, może to jakieś ostrzeżenie?

Podziel się na:         
Yava 
Typowy spamer
Fuck You ,You Fucking Fuck !

Co to sen .... co to sny ....

Gość pokaż cycki !

Podziel się na:         
Agó 
Lubi pieprzyć

Do dzisiejszego chciałabym mieć soundtrack :D Do szkoły na lekcję wparowali moi znajomi i krzyknęli coś w stylu "patrz Aga jaki fajny kawałek wymyśliliśmy". Zagrali zajebisty utwór, zapytali czy się nadaje i sen się skończył. Nucę to przez cały dzień i nie wiem co to jest... Chyba wymyśliłam hita :D

Podziel się na:         
Ohimee 
Lubi pieprzyć
3 DAYS of PEACE & LOVE.

Im więcej śpie tym większe pierdoły mam w snach...

Wierzycie w sennik?

"Jeżeli to prawda, że zostanie się tym co się pije, to ja zostanę Komandosem!" <spoko>

Podziel się na:         
Kroplova 
Coś już napisał
Było ich tyyle i pobiegli... TAM!

Nie do końca wierzę w senniki, aczkolwiek w znaczenie wypadających zębów w śnie wierze :(

Śnił mi się dzisiaj woodstock, pan Giertych ścigał mnie z różowym mundurkiem szkolnym a wszyscy w koło mieli polew... o.O

Podziel się na:         
Agó 
Lubi pieprzyć

A ja wierzę, nie wszystko sprawdzam co prawda, ale wierzę.

Podziel się na:         
Cru 
Rozkręca sie
mięsoholiczka

Cytat:
Dusiołek

Leśmian mi się sprzed miesiąca przypomniał ;p

Ostatnio śnił mi się topielec. A właściwie to moja przyjaciółka się topiła, a ja nie mogłam nic zrobić tylko stałam i patrzyłam.
Według sennika topielec oznacza kryzys emocjonalny i utrata przyjaciela (co pomału się sprawdza, a ja nie mogę na to nic poradzić)

Nie wiem jak rozumieć kryzys emocjonalny, wprawdzie mam teraz problemy ze swoim charakterem, ale nie mogę sennika brać na poważnie <haha>

Podziel się na:         
Ohimee 
Lubi pieprzyć
3 DAYS of PEACE & LOVE.

Wysłany: Nie 01 Kwi, 2012   

O! Dzisiaj to mi się Woodstock śnił! A dokładnie nie mogłam przymocować flagi na drzewie, a Juras grał koncert zamiast Litzy z Luxtorpedy! <lol2>

"Jeżeli to prawda, że zostanie się tym co się pije, to ja zostanę Komandosem!" <spoko>

Podziel się na:         
Odpowiedz do tematu