|
Piercing |
| Autor |
Wiadomość |
Simon
Typowy spamer

|
Wysłany: Wto 14 Kwi, 2009
|
|
|
| Marisha napisał/a: | | Simon napisał/a: | | Marisha napisał/a: | | przebijanie po pijaku jest bardziej bolesne niz na trzeźwo, to samo sie tyczy tatuazy |
To ciekawe...alkohol działa przeciwbólowo, więc raczej z tą teorią możesz się schować.
|
Nie mam zamiaru nigdzie się chować ani z Toba dyskutować na ten temat, dziarałam się u roznych kolesi i przebijałam wiele rzeczy u różnych ludzi, i każdy mówil mi to samo, bol po alkocholu jest większy niz na trzeźwo. amen |
Ja mam swoja wiedze, Ty masz swoja, a prawda jak zwykle lezy gdzies posrodku, ale skoro nie zamierzasz dyskutawac, niech bedzie i tak :D
| Jebanana^^, napisał/a: | Simon nie rozumiem czy Ty ogólnie jesteś taki nie miły czy tylko tutaj jakoś specjalnie się starasz być wrednym?
sorry za offa ale nie moge czytać po raz kolejny czegoś takiego. |
Jesli nie zgadzam sie z takimi herezjami(alkohol zwieksza bol(pewnie dlatego uzywano go kiedys jako srodek przeciwbolowy...)) to jestem wredny i niemily ? a to ciekawe :D
Ps. sorry za brak polskich znakow, nie jestem na swoim komputerze |
|
|
|
 |
Marisha
Konto Fikcyjne

|
|
|
|
| Simon napisał/a: | | Marisha napisał/a: | | Simon napisał/a: | | Marisha napisał/a: | | przebijanie po pijaku jest bardziej bolesne niz na trzeźwo, to samo sie tyczy tatuazy |
To ciekawe...alkohol działa przeciwbólowo, więc raczej z tą teorią możesz się schować.
|
Nie mam zamiaru nigdzie się chować ani z Toba dyskutować na ten temat, dziarałam się u roznych kolesi i przebijałam wiele rzeczy u różnych ludzi, i każdy mówil mi to samo, bol po alkocholu jest większy niz na trzeźwo. amen |
Ja mam swoja wiedze, Ty masz swoja, a prawda jak zwykle lezy gdzies posrodku, ale skoro nie zamierzasz dyskutawac, niech bedzie i tak :D
) |
Nie zamierzam dyskutować bo nie ma o czym. Wybacz ale bardziej autorytatywna wydaje mi sie wiedza osób które na codzień zajmują sie piercingiem niz Twoje domysły Tak czy siak, nidgy nie byłam pijana podczas tatuazu czy przebijania a i tak bolało :evil: |
|
|
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
|
|
|
| Marisha napisał/a: |
0Nie zamierzam dyskutować bo nie ma o czym. Wybacz ale bardziej autorytatywna wydaje mi sie wiedza osób które na codzień zajmują sie piercingiem niz Twoje domysły Tak czy siak, nidgy nie byłam pijana podczas tatuazu czy przebijania a i tak bolało :evil: |
Alkohol ma ogólne działanie znieczulające, więc skoro nie zamierasz dyskutować, to chociaż mi wyjaśnij czemu tak jest ? :mrgreen: Jak się spijesz, gorzej odbierasz rzeczywistość a bodźce docierają do Ciebie stłumione, więc ból także, alkohol może zwiększać krawienie i obrzęk przekłuwanych/tatuowanych miejsc, ale nie ból jako-taki. |
|
|
|
 |
zUe dazy
Rozkręca sie
|
Wysłany: Sro 15 Kwi, 2009
|
|
|
Swego czasu miałem kolczyk w podbródku, belka opierała się na brodzie, ale łańcuch go wyrwał i mam małą bliznę, tylko ukrytą pod zarostem.
Zgodzę się z Simonem i nawet pójdę dalej, jak dla mnie, to nic chamskiego nie napisał, nie bądźmy tacy delikatni, a dlaczego się zgodzę?
-To miejsce robiono mi dwa razy, za pierwszym razem robiła to osoba, która zna się na rzeczy, no ale zajechała mi w podbródek, wynik taki, że krew wszędzie na podłodze koszulce i ałka. Za drugim razem robione miałem w sylwestra, wypiłem pół litra 60% bimbru, osoba robiąca wódki (przedtem nie chciała robić;<) i bólu nie było większego, więc dla mnie to łagodnie mówiąc bzdura.
-Jak jesteś pod wpływem, to bólu nie odczuwasz, dlatego pijani ludzie w czasie bójki są "wytrzymalsi".
Minusem kłucia osoby pod wpływem jest jak już Simon wspomniał możliwość obfitszego krwawienia. Zasady wyżej wspomniane odnoszą się nie tylko do kolczykowania, ale do anatomii, ewentualnie jeżeli ktoś w to nie wierzy, to niech wypije sobie trochę i rozbije sobie pokal na głowie;)
Uwaga simona nie dotyczyła raczej merytorkyki ale stylu wypowiedzi. Simon się poprawił i jestem zadowolony. Sądzę, że nie tylko ja.
//Dezaprobator |
|
|
|
 |
Leser
Rozkręca sie WhyDuck Oi!

|
Wysłany: Pon 20 Kwi, 2009
|
|
|
| mie postatnio do sądu w Wawie nie chcieli łasnie wpuścic bo pikało ja mowie ze nic nie mam obszukali mnie całego i tylko tą reczną pałką pikało na twarzu nie wpuscili zrobiłem mała zadyme ze co to ma znaczyć itp... i potem mnie jeszcze przepraszali ;p |
_________________ Memento Mori...
Żyj chwilą...
Żyj muzyką
Żyj Komandosem...
 |
|
|
|
 |
Niez
Junior Admin

Wiek: 22 Dołączyła: 14 Sie 2008 Posty: 1092 Skąd: ciągle w drodze
|
Wysłany: Pon 20 Kwi, 2009
|
|
|
chciałam dzisiaj zrobić kolczyk i nigdzie mi nie chcieli,a mówiłam,ze zapłacę |
|
|
 |
Leser
Rozkręca sie WhyDuck Oi!

|
Wysłany: Wto 21 Kwi, 2009
|
|
|
| a gdzie:D |
_________________ Memento Mori...
Żyj chwilą...
Żyj muzyką
Żyj Komandosem...
 |
|
|
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
Wysłany: Pon 18 Maj, 2009
|
|
|
a Ja mam pytanie, co forumowicze sądzą o tunelach w uszach ? Jest to stosunkowo nowa "moda'' więc pewnie nie każdy wie o co chodzi, dla przybliżenia kilka obrazków zamieszczę
 |
|
|
 |
Sister Midnight
Zakurwim dęsa ? [youtube]link[/youtube] !!

Wiek: 23 Dołączyła: 10 Lut 2009 Posty: 2354 Skąd: zewsząd
|
Wysłany: Pon 18 Maj, 2009
|
|
|
| jak dla mnie masakra, nie zrobiłabym sobie czegoś takiego nigdy, ale jeżeli komuś to odpowiada.. |
_________________ – Co my, do cholery, robimy? Kompletnie nas popierdoliło!
– Wiem.. ALE I TAK JESTEŚMY ZAJEBISTE! |
|
|
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
Wysłany: Wto 19 Maj, 2009
|
|
|
Mnie tunele fascynowały już od dawna Jeszcze przed ich ''popularyzacją'', są świetne! :D Pewnie tak Cię to razi, bo to nie jest europejski sposób ozdoby ciała, jest popularny w afryce oraz był nieco popularny wśród niektórych indiańskich plemion - więc kultury nieco różne od naszej Ja mam tunel 5mm, to niewiele, chcę mieć 8mm, nie chcę więcej, ponieważ od 10mm w górę tunele mogą się nie zrosnąć.... |
|
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
Wysłany: Sro 20 Maj, 2009
|
|
|
| up! nie mówcie mi, że tylko jedna osoba na forum interesuje się piercingiem!! i do tego ma negatywne zdanie na temat tuneli! :D |
|
|
 |
Sister Midnight

|
|
|
|
no tunele mi się totalnie nie podobają, ale jeśli chodzi o kolczyki w różnych miejscach to jestem jak najbardziej za;]
niesamowicie mi się podoba kuleczka na dolnej wardze - http://www.mefisto.teamho...humb/ashley.jpg i gdyby nie rodzice to już bym miała (ale chyba by mnie wydziedziczyli.. ledwo zdzierżyli kolczyk na języku o.O) |
|
|
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
|
|
|
jedna uwaga - kure**** boli przekłuwanie wargi :D przynajmniej mnie, podczas kłucia cały się trzęsłem z bólu.
Ps. w ramach riposty - mi się nie podobają kolczyki w jęzorze u kobiet, moim zdaniem facetom lepiej pasuje :D |
|
|
 |
Sister Midnight

|
|
|
|
| Simon napisał/a: | | jedna uwaga - kure**** boli przekłuwanie wargi :D przynajmniej mnie, podczas kłucia cały się trzęsłem z bólu. |
w to, że boli to nie wątpię, ale i tak bym chciała mieć;]
| Cytat: | | Ps. w ramach riposty - mi się nie podobają kolczyki w jęzorze u kobiet, moim zdaniem facetom lepiej pasuje :D |
facetom lepiej pasuje? mmm znam jednego chłopaka, który ma kolczyk w języku, ale jakoś mi to nie pasuje, nie wiem czy u niego tylko, czy ogólnie, no ale nie bardzo;] w ogóle kolczyk w języku jest taki lansiarski trochę (dużo mniej jak w pępku, ale zawsze ) |
|
|
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
|
|
|
Widzisz, jak to się mówi - cudownie się różnimy! :D a przynajmniej różnią się nasze gusta dotyczące piercing, miałaś kolce gdzieś indziej niż jęzor/uszy ?
Ja zaliczyłem:
Jęzor(nie mam obecnie)
Uszy(na tą chwile 5 kolców, w tym jeden tunel, był moment, że miałem koło 20)
Warga(obecnie nie mam)
Kark - krótki epizod, zaledwie parę tygodni nosiłem :D
no i to wszystko - z tych ważniejszych! |
|
|
 |
|
|