|
Odwieczna wojna płci |
| Autor |
Wiadomość |
Dahomej
Moderator vel.Grześ
Wiek: 22 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 1275 Skąd: RioDeŚwiebodzineiro
|
Wysłany: Nie 10 Maj, 2009
|
|
|
| Poza tym to jest temat o wojnie płci, a nie o tym co robi kościół ; ) |
_________________ Idzie Jasiu przez las, patrzy, a tu podkowa. Podnosi, obraca, a tam koń. |
|
|
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
|
|
|
| Dahomej napisał/a: | | Poza tym to jest temat o wojnie płci, a nie o tym co robi kościół ; ) |
No tak, ale kościół odegrał tu ważną role i w ogóle religie, bo to one kształtowały pozycje kobiety w społeczeństwie. |
|
|
 |
Dahomej
Moderator vel.Grześ
Wiek: 22 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 1275 Skąd: RioDeŚwiebodzineiro
|
|
|
|
Tak, tylko że Ty się chciałem odnosić zaraz do poczynań kościoła w kwestii polityki, a mogę się założyć, że powstała by zaraz na ten temat zażarta dyskusja, która pomimo swojej wagi była by mimo wszystko nie na temat |
_________________ Idzie Jasiu przez las, patrzy, a tu podkowa. Podnosi, obraca, a tam koń. |
|
|
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
|
|
|
| Dahomej napisał/a: | Tak, tylko że Ty się chciałem odnosić zaraz do poczynań kościoła w kwestii polityki, a mogę się założyć, że powstała by zaraz na ten temat zażarta dyskusja, która pomimo swojej wagi była by mimo wszystko nie na temat |
oj tam :D taki mały offtopic tylko :D w każdym razie koniec |
|
|
 |
Krzysiu28165
Rozkręca sie Wole umrzeć niż byc trendy

|
Wysłany: Nie 01 Sie, 2010
|
|
|
Dziewczyny są najbardziej irytujące i te ich Ironiczne zdania ,,Jestem Gruba'' ,,Jestem Brzydka'' co to mo być ? a faceci wkurzają kobiety bo to jest odreagowywanie :mrgreen: |
_________________ Przeżyć 1000 dni...
Woodstock 2011 ( będe napewno) |
|
|
|
 |
|
|