XVIII PRZYSTANEK WOODSTOCK JUZ ZA
 Szukaj |  Użytkownicy | | Rejestracja |  Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Kefir
Nie 18 Gru, 2011
Niezapomniana 18-stka
Autor Wiadomość
Ossie 
Lubi pieprzyć
SPAMCYCKI

Wysłany: Sob 17 Gru, 2011   

W tym momencie pamiętam tylko moją 20. Zaczęłam w przeddzień urodzin koło 2 nad ranem z moim facetem, skończyłam po tygodniu (mniej więcej równo) z kumplami. Mało z tego okresu pamiętam, ale wiem, że było mega. Podejrzewam, że z moją 18 mogło być podobnie. Pamiętam, że imprezę zamiast w październiku, miałam jakoś w grudniu albo listopadzie ( nie pamiętam, dlaczego) było za dużo alkoholu, więc zostało, 19 osób, w miejskim klubie za pół darmo. Skończyło się definitywnie bodajże o 8, ale wtedy już sama słodko spałam w łóżeczku :P

Podziel się na:         
zlowieszczy4 
Lubi pieprzyć

Ostrzeżeń:
 1/3/6

ja juz wlasnie mam doysc takich urodzin na ktorych zaliczam beton :/ dlatego ze nic z tego nie pamietam i za duzo rzeczy mnie omija.... potem nie ma czego wspominac.... w moje ktores urodziny pamietam poczatek tylko a potem obudzilem na nastepny dzien kolo domu na chodniku razem z kumplem... jak zaczynalem impreze to w kieszeni mialem pare ladnych setek. A tu sie obudzilem ,nie wiedzialem gdzie jestem ani co sie dzieje. Patrze w kieszenie a tam pusto :/ dopiero z opowiesci dowiedzialem sie co ,gdzie i zkim robilem. Musze chyba zaczac zazywac lecytyne moze pomoze. A ten patent z ogniskiem moze byc dobry o ile zabierzesz na to ognisko ludzi ktorzy sa odpowiedzialni i potrafia sie zachowac bo jezeli trafi sie jeden taki ktory sie nawali i pojdzie spac w snieg to moze byc nieszczescie wiec uwazaj

Podziel się na:         
Agó 
Lubi pieprzyć
Agó, i tyle :)

Cytat:
pojdzie spac w snieg

Śnieg... rozmarzyłam się ;P jak na razie to możemy pogadać o deszczu.

To na być niezapomniana, a nie niezapamiętana 18! Na szczęście ja nie umiem tak pić żeby nie pamiętać, więc nie mam takich akcji :D

BTW dlaczego ten temat jest w dziale "muzyka", proponuje przenieść go do wolnej ameryki.

Podziel się na:         
indiano 
Coś już napisał
mistrzyni w lenistwie

Tak jakoś tu go założyłam. Byłabym wdzięczna jakbyś go przeniosła za mnie bo z neta korzystam na telefonie więc nie bardzo przenieść go mogę

Podziel się na:         
Agó 
Lubi pieprzyć

A to już nie moja broszka, takie rzeczy to do moderatora :)

Podziel się na:         
indiano 
Coś już napisał
mistrzyni w lenistwie

zlowieszczy4 napisał/a:
o ile zabierzesz na to ognisko ludzi ktorzy sa odpowiedzialni i potrafia sie zachować

[ Dodano: Sob 17 Gru, 2011 ]
na tej imprezie będzie moja kumpela m.in. a ona nieraz zdarza się ze jest bardziej odpowiedzialna ode mnie :-P

Podziel się na:         
outsider 
Forumowy prawiczek

Wysłany: Nie 18 Gru, 2011   

ja w sumie mam podobna rozkminę ale trochę więcej czasy, do końca marca. tez myślę o ognisku, tylko tutaj taka moja uwaga, alkohol + alkohol + ogień może się źle skończyć, słyszałem parę takich opowieści kumpla:D
indiano napisał/a:
[ Dodano: Pią 16 Gru, 2011 ]
Byłoby zawaliście tylko że każdy jest skąd inąd... chyba żeby na woodstocku imprezę powtórzyć. :p :)

a to jest problem? :mrgreen:

Podziel się na:         
Agó 
Lubi pieprzyć

Wysłany: Nie 18 Gru, 2011   

no niby tak, ale mało się ognisk przeżyło?! Tylko tak jak już złowieszczy napisał musi być ktoś odpowiedzialny kto w razie czego ogarnie resztę o będzie ok :)

Podziel się na:         
indiano 
Coś już napisał
mistrzyni w lenistwie

Wysłany: Pon 19 Gru, 2011   

outsider napisał/a:
a to jest problem? :mrgreen:

No właśnie źaden. Tylko aby wiedzeć kto gdzie jest, przynieść flache do was albo i więcęj. Dobrze źe bedę pełnoletnia bo nie będę musiała być zdana na innych. Na ostatnim woodzie chyba byłam najmniej pijącą osobą. :-P

Co do ognicha to pomyślałam sobie źe trzeźwy nikt nie będzie i będę mieć ludzi na sumieniu. Zawaliście byłoby je zorganizować ale moźe poczekam z tym jak będzie cieplej. ;-)

Na przyszłość proszę korzystać z opcji edycji posta, a nie pisać 3 posty jeden pod drugim/Kefir

Podziel się na:         
indiano 
Coś już napisał
mistrzyni w lenistwie

Wysłany: Pią 27 Sty, 2012   

Impreza się odbyła. Wczoraj. A że moja kumpela wczoraj miała swoje urodziny to zrobiłyśmy urodziny podwójne. W końcu jakoś nie zaprosiłam tłumu. kupiłyśmy dobry alkohol, odpaliłyśmy dobrą muzykę jednym słowem domówkę zrobiłyśmy. Ogólnie mówiąc impreza skromna ale bardzo udana. A ognicho też robimy ale planujemy w plenerze u mnie na lato.

A wiecie że na dowód czeka się teraz miesiąc?? Niestety dostanę go dopiero po feriach :/

Podziel się na:         
Miskov 
Forumowy prawiczek

a wie ktoś może czy można zgłosić podanie o wyrobienie dowodu np. miesiąc przed osiemnastką i zaraz po ukończeniu, go odebrać?

Podziel się na:         
indiano 
Coś już napisał
mistrzyni w lenistwie

Nie musisz składać podania. też miałam wcześniej ten dylemat. Jeśli wyrobisz dowód miesiąc przed osiemnastką a po ukończeniu tego wieku dowód odbierzesz to nie ma żadnego problemu. Z tym że nim pójdziesz do urzędu to odrazu ci mówię że prócz wypełnienia danych potrzebny jest teraz odnowiony akt urodzenia. Ja poszłam do urzędu ze starym to powiedzieli mi że mam wyrobić nowy. No i muszę jechać po niego nim odbiorę dowód.

Podziel się na:         
regret666 
Rozkręca sie
jest MOC

Jeśi pójdziesz przed 18 urodzinami, dostaniesz dowód tymczasowy, pani w okienku mi tak powiedziała, więc zrezygnowałam. A co do czekania, to różnie. W USC mówili mi, że 3-4tyg, a było to dokładnie 9 dni ;) także bez stresu, radzę rano w poniedziałek, będziesz jedną z pierwszych na liście i mniej czekania przed Tobą ;)

starałam się o swój przed woodstockiem, a został wydany dokładnie w momencie, gdy dobiliśmy do Kostrzyna : D fajno.

plus polecam dać im swój numer, wyślą kiedy dowód będzie do odbioru, be niepotrzebnego łażenia i pytania się

potrzebny jest odpis aktu urodzenia (specjalnie drukowany do wyrobienia dowodu, nie oryginał czy kopia robiona we własnym zakresie!), wypełniony wniosek, zdjęcia i chyba wsio ;) druczki są na miejscu w USC, a panie (przynajmniej u mnie) chętnie służą pomocą ;)

Podziel się na:         
Swarog 
Forumowy prawiczek

Wysłany: Pon 30 Sty, 2012   

Dziwne rzeczy piszecie o tym odpisie aktu urodzenia, ja poszedłem ze starym, jeszcze z orłem bez korony, i jakoś nie było problemów. Skserowali se i oddali.

Podziel się na:         
indiano 
Coś już napisał
mistrzyni w lenistwie

Wysłany: Wto 31 Sty, 2012   

Swarog napisał/a:
Dziwne rzeczy piszecie o tym odpisie aktu urodzenia, ja poszedłem ze starym, jeszcze z orłem bez korony, i jakoś nie było problemów. Skserowali se i oddali.
no tak ale teraz zmieniło się z tym dowodem. Jak moja siostra wyrabiała to też tak jak ty miała z tym aktem urodzenia no a teraz niestety... :/

Podziel się na:         
Odpowiedz do tematu