|
Nie pale / pale |
| Palisz? |
| tak |
|
38% |
[ 49 ] |
| nie |
|
35% |
[ 45 ] |
| w przeszłości |
|
10% |
[ 13 ] |
| zamierzam xD |
|
0% |
[ 1 ] |
| tak,ale tego nie lubię(rzucam) |
|
6% |
[ 8 ] |
| tylko na faziee |
|
7% |
[ 10 ] |
|
| Głosowań: 126 |
| Wszystkich Głosów: 126 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
KACZMAR
Lubi pieprzyć Ten obcy

|
Wysłany: Nie 26 Kwi, 2009
|
|
|
Od 4 lat szczęśliwy niepalący. A teraz moje zdanie na ten temat jest takie
 |
|
 |
Marisha
Konto Fikcyjne

|
Wysłany: Nie 26 Kwi, 2009
|
|
|
| KACZMAR napisał/a: | Od 4 lat szczęśliwy niepalący. A teraz moje zdanie na ten temat jest takie
Obrazek |
zrozumiałam 'moje zdjęcie' :lol: |
|
|
|
 |
beton
Forumowy prawiczek

|
Wysłany: Nie 03 Maj, 2009
|
|
|
a ja pale od 2 lat - pale, bo lubie
shishe, papierosy i wszystko co sie jara
Czasami po zbyt udanej imprezie potrafie nie palic przez dwa tygodnie, ale jakos pozniej znowu wracam :mrgreen: |
|
|
|
 |
Drow
Forumowy prawiczek Objection!

Wiek: 23 Dołączył: 02 Maj 2009 Posty: 5 Skąd: się to wzięło?
|
Wysłany: Pon 04 Maj, 2009
|
|
|
| Ja osobiście nie palę i nie mam zamiaru. Dziwny nałóg, ale z drugiej strony jak ktoś chce sobie palić to jego sprawa, dopóki nie irytuje tym innych :P. Mi osobiście wystarczy śląskie powietrze, takie przyjemne, tanie i widoczne XD |
|
|
|
 |
Kokaina
Forumowy prawiczek s,d&r'n'r

|
|
|
|
| Takie plakaty ktore wkleił KACZMAR wisiały w mojej szkole zanim je pozrywali palacze i powiesili u siebie w domu xD |
|
|
|
 |
beton
Forumowy prawiczek

|
|
|
|
| Kokaina napisał/a: | | Takie plakaty ktore wkleił KACZMAR wisiały w mojej szkole zanim je pozrywali palacze i powiesili u siebie w domu xD |
u mnie w szkole jeszcze nikt nie powiesił az takich efektownych plakatow :D |
|
|
|
 |
punk_rock
wywalacz postów KRÓLĄTKO LANSU!!!!

Wiek: 19 Dołączyła: 05 Sie 2008 Posty: 588 Skąd: Glajwitz city xD
|
|
|
|
 |
maRas
Coś już napisał

Wiek: 21 Dołączył: 08 Kwi 2009 Posty: 75 Skąd: Bysław/Olsztyn
|
Wysłany: Wto 19 Maj, 2009
|
|
|
| Cytat: | | Ja osobiście nie palę i nie mam zamiaru. Dziwny nałóg, ale z drugiej strony jak ktoś chce sobie palić to jego sprawa, dopóki nie irytuje tym innych :P |
Ja mam to samo zdanie. Szkoda na to zdrowia i przede wszystkim kasy, którą można przeznaczyć na bardziej szczytny cel... chociażby piwko :D |
_________________ "Inni zawsze wiedzą co, jak, dlaczego, gdzie i kto? komu wziąć, a komu dać, a ja nigdy, kurwa mać" |
|
|
|
 |
Araiser [Twój profil został usunięty!]
|
Wysłany: Sro 20 Maj, 2009
|
|
|
| Ale piwko bez papierosa, to kicha ;) |
|
|
|
 |
maRas
Coś już napisał

|
|
|
|
Podobno gdy petuje się do piwka to mocniej kopie. Jedynie na to mogę się zgodzić z przyjemnością, ale samo palenie to syf dla mnie |
_________________ "Inni zawsze wiedzą co, jak, dlaczego, gdzie i kto? komu wziąć, a komu dać, a ja nigdy, kurwa mać" |
|
|
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
|
|
|
alkohol + nikotyna to wysoce neurotoksyczna mieszanka - więc może i zwiększa euforyczne i sedatywne działanie alkoholu - ale koszta są większe. Lepiej już do alkoholu zapalić MJ, jak już koniecznie chcecie coś palić Nie jest ten miks neurotoksyczny, ale u podatnych może powodować mdłości! |
|
|
 |
maRas
Coś już napisał

|
|
|
|
| O, widzę, że ktoś się mocniej tym zainteresował. Jednak coś w tym jest, ale nie wiedziałem, że to szkodliwe. Dzięki za info :D |
|
|
|
 |
Fire
Forumowy prawiczek Come On Baby Light My Fire

|
|
|
|
Popalałam na imprezach, koncertach etc. Nie dlatego, żeby być "fajniejszą"(niektórzy tak robią), ale dlatego, że czułam się po tym papierosie jakoś...inaczej? Ciężko stwierdzić konkretnie. Po zeszłorocznym Woodstocku, przez krótki czas myślałam, że zacznę palić nałogowo. Ale nie zaczęłam i od paru miesięcy już w ogóle nie palę, nie jest mi to potrzebne i nic mi nie daje.
Czasem mam ochotę zapalić, ale to dlatego, że większość moich znajomych pali. Wtedy sobie przypominam, że to szkodzi, że jak zapale to śmierdzi mi z ust, ręce też przyjemnie nie pachną, są jeszcze inne tego typu czynniki, więc po co mi to... |
_________________ ^_^ |
|
|
|
 |
Dahomej
Moderator vel.Grześ
Wiek: 22 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 1274 Skąd: RioDeŚwiebodzineiro
|
|
|
|
Cena paczki fajek warta jest tyle, co solidny obiad... |
_________________ Idzie Jasiu przez las, patrzy, a tu podkowa. Podnosi, obraca, a tam koń. |
|
|
|
 |
czymka
Lubi pieprzyć

Wiek: 23 Dołączyła: 19 Paź 2008 Posty: 394 Skąd: Warszawa
|
|
|
|