XVIII PRZYSTANEK WOODSTOCK JUZ ZA
 Szukaj |  Użytkownicy | | Rejestracja |  Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
MP3/MP4
Autor Wiadomość
Agó 
Lubi pieprzyć
Agó, i tyle :)

Wysłany: Sob 12 Lis, 2011   MP3/MP4

Mój brat wyjechał parę dni temu do Anglii, poprosiłam go aby kupił mi tak jakiś odtwarzacz MP3 Lub MP4 tylko kompletnie nie wiem jaki. Powiedzcie może jakie wy macie i czy jesteście zadowoleni.
Najważniejsze wymagania jakie mam do tego odtwarzacza to trwała bateria, możliwość przechowywania w folderach (wykonawca>album) nie wiem jak to się nazywa, katalogowanie(?) i dość duża pamięć (min.8GB) No i oczywiście przystępna cena! :P

Podziel się na:         
Niez 
Junior Admin

Wysłany: Sob 12 Lis, 2011   

Jakikolwiek z gwarancją i nienazywający się sóny,albo ponosonic :-P ja mam ipoda i jest niezniszczalny,baterie ma jak komandos...ale jest drogi.

Podziel się na:         
Agó 
Lubi pieprzyć

Dlaczego? do dupy są?

Podziel się na:         
Niez 
Junior Admin

Raczej są :) Mam taką tańszą mp4 i rozpadła się obudowa,wyświetlacz zdechł,a teraz zipie jako pendrive. A kiedy to maleństwo działało,to się ciągle wieszało. Jeszcze wcześniej miałam mp3,która nie wytrzymała nawet kilku miesięcy.Ja mogę polecić tylko to,co mnie się sprawdza w każdych warunkach,łącznie z zimą przy -20 ;) A odtwarzać możesz po wykonawcach,albumach,tytułach,albo listach odtwarzania. Za 3zł można dokupić wtyczkę do kontaktu z usb,ładować bez kompa i nie bawić się w żadne ładowarki baterii.

Podziel się na:         
outsider 
Forumowy prawiczek

ja jestem szczęśliwym posiadaczem mp3 Creative zen nano plus, stary już dziadek z niego, i tylko 1 gb ( no ale tak było za moich czasów...:D) i jest niezniszczalny. już klapka się rozwaliła, obudowa się w kupie trzyma dzięki taśmie klejącej, wyświetlacz zdechł po spotkaniu ze scyzorykiem, ale ciągle gra;] co do baterii to polecam jednak rozwiązanie odtwarzacz na baterie AA bądź AAA i ew. akumulatorki takie jak wyżej i ładowarka, bo jak ci gdzieś w terenie padnie bateria to kupujesz w kiosku i możesz dalej normalnie żyć;) co do mp4 to moim zdaniem jest to bez sęsu jeżeli się tylko muzyki słucha:D

Podziel się na:         
Myszonka 
Rozkręca sie

iPod nano 4g od ponad roku i naprawdę jestem zadowolona.
Chociaż płącić za firmę...
mój Jabłczak jest właśnie z Anglii, ale chyba można w razie problemów, jeśli będzie Cię stać ;), iść z nim do jakiegokolwiek Apple store w Polsce.
Wcześniej miałam ipoda Video 5g bodaj, też byłam zadowolona.
Nano ma pamięć flash, więc jest mały, a ma 16GB pamięci, nowsza wersja, 5g, ma aparat i inne duperele, ten odtwarza muzykę, filmy i podcasty - wystarczy.
Minus? Ten cholerny iTunes i dostęp do komputera, bez którego z tą "perłą" nie zrobisz NIC.

O.S.T.R.
http://www.lastfm.pl/user/Kookoorydza

Podziel się na:         
milan 
Typowy spamer
freak4life

Ech,jak na zlość chyba ktoś ten temat zalożyl akurat teraz.Mój wierny 8GBowy Philips po ponad 1,5 roku katowania,odmówil dalszej wspólpracy.Ale tak uważam,że jeśli chodzi o stosunek jakości do ceny(dalem za niego okolo 200zl),malo który markowy sprzęcik jest mu w stanie podskoczyć. Ładowany przez USB,z niezgorszym radyjem i sluchawkami,które slużyć mi jeszcze budą dlugo.

P.s.A w najbliższych tygodniach planuję się przesiąść na cosik 16GB.I tu najbardziej kuszącą ofertę ma-jak dla mnie-Sony.

Podziel się na:         
Simon 
Typowy spamer

Wysłany: Nie 13 Lis, 2011   

milan napisał/a:
P.s.A w najbliższych tygodniach planuję się przesiąść na cosik 16GB.I tu najbardziej kuszącą ofertę ma-jak dla mnie-Sony.

Ja miałem 16gb Sony walkmana dopóki nie został ukradziony na koncercie wraz z moją skórzaną kurtką i bardzo sobie chwaliłem.

Podziwiaj moje wiązania wodorowe między zasadami dziwko!
Jeżeli spojrzymy na walkę z narkotykami z czysto ekonomicznego punktu widzenia, to rolą państwa jest ochrona karteli narkotykowych.

Podziel się na:         
kizia 
Lubi pieprzyć
Lubię ser!

Ja miałam swego czasu iRivera - miał bardzo dobrą jakość dźwięku (to firma produkująca głównie mp3). Swego czasu zachwalano tez iAudio, ale od dosyć dawna nie siedzę w tym temacie, więc nie znam się na nowinkach ;) Warto kupić też dobre słuchawki, żeby wykorzystać możliwości sprzętu. Z tanich zawsze polecam Sansę Clip (wersja Plus ma wejście na kartę).

Podziel się na:         
Agó 
Lubi pieprzyć

właśnie chodzi mi o coś niedrogiego, choć wiadomo ze w anglii dużo lepszy sprzęt kupimy dużo taniej wiec może warto zaszaleć? chodzi głównie o to żeby nie trzeba było się z nim pieścić, ma być twardy i działać w każdych warunkach. i żaden dotykowy chłam. blee A z tego co mi się kojarzy to iRivery w większości chyba są dotykowe (?)

Podziel się na:         
Odpowiedz do tematu