|
Ludzie w wieku 17-18 lat dużo was na woodstock?? |
| Autor |
Wiadomość |
Gajor
Forumowy prawiczek
Wiek: 17 Dołączył: 15 Sty 2012 Posty: 3 Skąd: Scholastykowo
|
Wysłany: Pon 16 Sty, 2012 Ludzie w wieku 17-18 lat dużo was na woodstock??
|
|
|
| Ja mam obecnie 17-lat chcę być na woodstock-u ale nie wiem czy dużo będzie moich rówieśników dajcie znać;D |
|
|
|
 |
Thunderpussy
Rozkręca sie

Wiek: 20 Dołączył: 07 Kwi 2011 Posty: 226 Skąd: z czwartorzędu
|
Wysłany: Pon 16 Sty, 2012
|
|
|
Niestety może być problem. Na woodstocku przeważają ludzie w wieku 11-15 i 27-49 lat |
|
|
|
 |
Ossie
Lubi pieprzyć SPAMCYCKI

Wiek: 20 Dołączyła: 19 Lip 2009 Posty: 448 Skąd: Łaskarzew / Warszawa
|
|
|
|
| Też nie widziałam nigdy żadnego 17-latka... Kurde, już nie wspomnę o 18-latku! Człowieku, to nie ten przedział wiekowy, nie ta impreza, nie ten klimat... Tutaj atrakcje albo, jak kolega już nadmienił, do 15 roku życia, jazda bez alkoholu, dmuchane zjeżdżalnie, albo od 27 czyli rude panienki z miseczką D, piwo spijane z brzuszków i zabawy "za parawanem". |
_________________ " Dla ciebie jestem ateistą, dla boga - konstruktywną opozycją."
Woody Allen |
|
|
|
 |
Marg!tta666
Rozkręca sie

Wiek: 20 Dołączyła: 27 Gru 2011 Posty: 133 Skąd: Bojanowo
|
|
|
|
Hmm... Najlepiej zrób ankietę z przedziałami wiekowymi :D
a tak na serio to na woodstocku jest mnóstwo ludzi młodych, więc na pewno znajdziesz sporo rówieśników. |
|
|
|
 |
zlowieszczy4
Lubi pieprzyć

Wiek: 21 Dołączył: 09 Wrz 2011 Posty: 504 Skąd: Walbrzych
|
Wysłany: Wto 17 Sty, 2012
|
|
|
| tez nie masz sie co sugerowac tutejszymi wypowiedziami :P to ze masz 17 lat nie znaczy ze bedziesz sie zle bawil :P moze byc tak ze przezyjesz przygode zycia :) |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=4K7a3wRpaP0 |
|
|
|
 |
Raczkins
Lubi pieprzyć ...po co się bać, skoro w duszy gra muzyka...

|
|
|
|
| a czy to ma znaczenie takie wielkie że osoba jest rownieśniekiem? jak na mój gust to czy ma 40 czy 15 jeśli ma podobne zzainteresowania jak ja to sie będziemy dobrze bawić.... to nie przeszkadza, no chyba że szukasz drugiej połówki, albo kogoś na spędzanie wspólne tej krótkiej nocy gdzieś w zaroślach;) |
_________________ raczkins.flog.pl
 |
|
|
|
 |
Ossie
Lubi pieprzyć SPAMCYCKI

|
|
|
|
Z 40-latkiem(ką) też można spędzić noc w zaroślach :P
Tak poważnie - Na Woodzie są ludzie w różnym wieku. W Twoim też, więc nie ma się co przejmować. |
_________________ " Dla ciebie jestem ateistą, dla boga - konstruktywną opozycją."
Woody Allen |
|
|
|
 |
woodstock92
Lubi pieprzyć

Wiek: 19 Dołączył: 13 Kwi 2011 Posty: 304 Skąd: Pieniężno
|
|
|
|
| ja jeżdże od 14 roku życia w tym roku zabralismy siostre która ma 17 obecnie mam 19 |
_________________ System wyzysk
System niewolnictwo
System korupcja
System krew
System kontrola
System niewolnictwo
System korupcja
System wyzysk |
|
|
|
 |
Alien
Typowy spamer

Wiek: 26 Dołączyła: 23 Wrz 2008 Posty: 1412 Skąd: Zielona Góra

|
|
|
|
Ja sama byłam po raz pierwszy na Woodstocku, kiedy miałam 17 lat, a mój brat 15.
Na Woodstocku jest tyyyyyyle ludzi, że zapewniam - rówieśników na pewno spotkasz. |
_________________ "Patrz, tak się kończy Twój sen..." |
|
|
|
 |
regret666
Rozkręca sie jest MOC

|
|
|
|
No przecież byłam na woodzie w zeszłym roku, ledwo 18tkę skończyłam. Podróż do Kostrzyna niemal z rówieśnikami 20-20parę lat. Na miejscu masa ludzi w podobnym wieku! A i nawet z 37latką potrafiłam się dogadać.
Nie ma co się bać, trzeba pakować plecak i jechać, potraktuj to jak przygodę. Na woodstocku każdy mówi tym samym językiem, zapewniam, że dogadasz się z każdym. (chyba, że spotkasz niemców, a nimi gardzę ;x)
Pozdrawiam, i żebyśmy spotkali się za te 198 dni : D |
|
|
|
 |
kowal
Rozkręca sie

|
|
|
|
hehe przypomniałaś mi sytuacje jak rok temu chyba ostatniego dnia, spotkaliśmy kompletnie nawalonego niemca w towarzystwie polaków, którzy przybijali z nim piątki po słowach 'chuj niemcom w kask' powodując tym salwy śmiechów wśród przechodniów :D. (pozdro dla was jak to czytacie :) )
co do ludzi, jak Ci tu pisali, nie bój się nic, zapewniam że będizesz się świetnie bawić, a ludzi w Twoim wieku od groma. |
|
|
|
 |
Gajor
Forumowy prawiczek
Wiek: 17 Dołączył: 15 Sty 2012 Posty: 3 Skąd: Scholastykowo
|
|
|
|
| Ossie napisał/a: | Z 40-latkiem(ką) też można spędzić noc w zaroślach :P
| Dobre heh
Tak na serio to dzięki za wypowiedzi dobrze słyszeć, że jest tam duzo ludzi w takich przedziałach hehe (tak ogólnie mam 17 ale wyglądam na więcej więc to nie robi heh) |
|
|
|
 |
Ossie
Lubi pieprzyć SPAMCYCKI

|
|
|
|
| Wygląd nie ma nic do rzeczy! Tu trza w głowie mieć poukładane :D |
Woody Allen |
|
|
|
 |
Raczkins
Lubi pieprzyć ...po co się bać, skoro w duszy gra muzyka...

|
|
|
|
| Ossie napisał/a: | Z 40-latkiem(ką) też można spędzić noc w zaroślach :P
|
pewnie, e tak, ale przyjemnosć nie ta sama
osobiście przyznaje że kontakt z ludźmi tam spycha na plan nawet trzecicorzędny kwestię wieku, ale wracając do gównego wątku tematu jest bardzo sporo ludzi w każdym przewdziale wiekowym (no może tych starych <patrz po 40;)> nieco mniej
nie ma sieco obawiać o towarzystwo;) |
_________________ raczkins.flog.pl
 |
|
|
|
 |
ironnia
Rozkręca sie

Wiek: 19 Dołączyła: 02 Sty 2011 Posty: 227 Skąd: Grudziądz
|
|
|
|
| a czy to ważne kto ile ma lat ? chyba nie masz zamiaru zaczynać rozmowy z ludzimi od tekstu " ile masz lat bo jak nie tyle co ja to nie gadamy " akurat na tej imprezie nikt nie patrzy na to ile masz lat tu chodzi o dobrą zabawę ze wszystkimi a nie tworzeniu grup wiekowych : ] |
_________________ Ja nie żyję. Ja tylko pozornie pobieram tlen do płuc <3 |
|
|
|
 |
|
|