Zamknięty przez: Dezaprobator Wto 27 Lip, 2010 |
Kącik nabijaczy postów #1 |
| Autor |
Wiadomość |
Marisha
Konto Fikcyjne

|
Wysłany: Sro 31 Mar, 2010
|
|
|
| FeSTeR napisał/a: | | Jumbo napisał/a: | | Pierdziele czyjeś bezpieczeństwo ale nie chciałbym być ciągany po sądach tylko dlatego że jakaś pała lazła albo jechała nocą droga bez odblasków. Nie bierz tego Fester do Siebie, mówię ogólnie. | nie biore tego do siebie.
ja stawiam na wybor. albo nosisz i cie widac. albo nie nosisz i jak cos sie stanie to twoja wina a nie kierowcy. zawsze mogłes isc przeciez polami |
No właśnie nie do końca, zwykle winą obarczają kierowce a nie pieszego, świętą krowe który nie dosc ze odblasków nie zalorzy to jeszcze srodkiem drogi pojdzie zeby bucików nie pobrudzić. A zyc i miec kogos na sumieniu to tez nie fajna sprawa, wiec to nie do kocna tylko dla wlasnego bezpieczenstwa... |
|
|
|
 |
vin
Typowy spamer

|
|
|
|
| hmm no właśnie w wiosce koło mojej babci kiedyś..no już dość dawno z 3 lata może i więcej zdarzył się wypadek..kierowca potrącił 3 osoby babcia, matka, córka..idące po ciemku bez żadnych odblasków, ubrane na ciemno..2 os zginęły na miejscu córka i nie pamiętam czy matka czy babcia..no właśnie więc może warto przejść się w "obciachowej" kamizelce, poza tym dla kierowcy to też jest strach, że ktoś "nagle" wyskoczy, bo go nie widać wcześniej..ja nie jestem kierowcą ale nie wiem czy po takim wypadku bym usiadła drugi raz za kierownice a przynajmniej nie prędko |
_________________ życie nie pieści, pieśćmy się sami
|
|
|
|
 |
Sister Midnight
Zakurwim dęsa ? [youtube]link[/youtube] !!

Wiek: 23 Dołączyła: 10 Lut 2009 Posty: 2193 Skąd: Paprykarzowo
|
|
|
|
| odblaski to nie jest głupie rozwiązanie. lepiej przeparadować w obciachowej kamizelce (dziwne, na zachodzie chodzą ludziska i nikt tak nie twierdzi) parę razy niż lansować się bez niej i stracić życie lub zdrowie. mi się pomysł podoba jak najbardziej, zwłaszcza, ze niebawem chce robic prawko i nie chce w przyszłości trzasnąć w kogoś, kogo przez jego głupotę nie zauważę |
_________________ – Co my, do cholery, robimy? Kompletnie nas popierdoliło!
– Wiem.. ALE I TAK JESTEŚMY ZAJEBISTE! |
|
|
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
|
|
|
| Sister Midnight napisał/a: | | lepiej przeparadować w obciachowej kamizelce (dziwne, na zachodzie chodzą ludziska i nikt tak nie twierdzi) |
Wszyscy twierdzą, ale nikt się tym nie przejmuje
Ja nosiłem długi czas irokeza w UK i nie usłyszałem ani jednego negatywnego komentarza.
Ostatnio mój ojciec był w PL u dentysty, miał na sobie spodnie takie lekko poszarpane na kolanach, takie od nowości były, że niby cool. Ludzie podobno za nim darli pysk na ulicy "co za spodnie ? pojebało Cię !?" i tym podobne.
ot - i tajemnica rozwiązana. |
|
|
 |
kijana
Moderator Tępe ch*je

|
|
|
|
| Jakoś nie chce mi się wierzyć w to, że tak krzyczeli. Kogo obchodzi jakiś gościu ze spodniami z dziurami. Mało osób nawet starszych nosi takie spodnie? W ogóle ta moda już się przyjęła w Polsce. Ale nie chciałbym się w dawać w dyskusję jak to było :) Tylko nigdzie się nie spotkałem jeszcze z takim czymś. |
|
 |
harry
ShoutBox no przychódź.

Wiek: 24 Dołączył: 17 Sie 2008 Posty: 834 Skąd: Trzebiel wieś
|
Wysłany: Czw 01 Kwi, 2010
|
|
|
| moze krzyczeli bo mieli na mysli "ou ale super spodnie, panie skad masz takie ekstra spodnie." powiedzialbym ze w Polsce nawet wiecej osob tak sie ubiera bo kogo stac na nowe spodnie.... wszyscy prawie chodza w podartych. |
_________________ pierdłem, rzygłem i wyszłem bo drzewa naniese. |
|
|
|
 |
Jumbo
Fuck Yeah!

|
|
|
|
Kiedyś przyszedłem w podartych spodniach do szkoły pamiętam, to krzyczeli! i to jak!
"Jumbo masz dziurę na dupie!" "kolo spodnie Ci się podarły!" w ogóle, ale to nie była taka zamierzona moda.
| harry napisał/a: | | "ou ale super spodnie, panie skad masz takie ekstra spodnie." |
:mrgreen: |
|
 |
Sz.P.Szatan
Rozkręca sie

|
|
|
|
| Simon napisał/a: |
Ja nosiłem długi czas irokeza w UK i nie usłyszałem ani jednego negatywnego komentarza.
|
Bo jesteś Szajmonem z Brajton i dlatego, szacun na dzielni.
Zauważyłem, że mam trzy pośladki. Nie mogę przez to jeździć na rowerze :( |
_________________ Sarkazm to taki gatunek humoru, którego nie uprawia się chichocząc jak jakaś gimnastyczka, Szeregowy. |
|
|
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
|
|
|
| Jeździj jak zakonnice - bez siodełka. |
|
|
 |
Sz.P.Szatan
Rozkręca sie

|
|
|
|
| Och, to sobie drugą rurkę zainstaluję od razu. |
_________________ Sarkazm to taki gatunek humoru, którego nie uprawia się chichocząc jak jakaś gimnastyczka, Szeregowy. |
|
|
|
 |
Baton
Lubi pieprzyć Wal sie na ryj

|
|
|
|
| zieeeeewam i pozdrawiam |
_________________ ... |
|
|
|
 |
vin
Typowy spamer

|
|
|
|
| to nie ziewaj tylko spać idź :P |
_________________ życie nie pieści, pieśćmy się sami
|
|
|
|
 |
Jumbo
Fuck Yeah!

|
Wysłany: Pią 02 Kwi, 2010
|
|
|
Czy kolejne marzenie prysło?
bo nie tak miało być.
Korupcja, recesja i Radio Maryja.
Ku*wa. |
|
 |
Sister Midnight
Zakurwim dęsa ? [youtube]link[/youtube] !!

Wiek: 23 Dołączyła: 10 Lut 2009 Posty: 2193 Skąd: Paprykarzowo
|
|
|
|
| ostatnia wieczerza jej mać.. 8-) |
_________________ – Co my, do cholery, robimy? Kompletnie nas popierdoliło!
– Wiem.. ALE I TAK JESTEŚMY ZAJEBISTE! |
|
|
|
 |
Dezaprobator
Administrator

Wiek: 27 Dołączył: 08 Kwi 2008 Posty: 1520 Skąd: Sosnowiec
|
|
|
|
| Zainstalowałem sobie wczoraj wieczorem Windows 7. Chciałbym go serdecznie polecić. Jest na prawdę dobry, a ja jestem szczerze zdumiony. |
|
 |
|
|