| XVIII PRZYSTANEK WOODSTOCK JUZ ZA
|
 |
Szukaj |
Użytkownicy |
| Rejestracja |
Zaloguj |
|
|
|
Harcerstwo |
| Autor |
Wiadomość |
Evela
Lubi pieprzyć ;]

|
Wysłany: Sro 19 Sty, 2011
|
|
|
Ja byłam w zhp tylko dwa lata niestety, była to 12 DH Etna im. Janusza Korczaka . Zaliczyłam jeden obóz, kilka wyjazdów, i śmiało mogę stwierdzić że były to jedne z lepszych chwil jakie przeżyłam. Do tej pory wspominam wspólne śpiewanie przy ogniskach a nawet puszczę sobie na YT "majkę" albo "bieszczadzkie anioły", brakuje mi tych wspaniałych ludzi ale wrócić nie wrócę bo po prostu nie mogę, a szkoda |
|
|
|
 |
Alien
Typowy spamer

Wiek: 26 Dołączyła: 23 Wrz 2008 Posty: 1412 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: Sro 19 Sty, 2011
|
|
|
W harcerstwie nie byłam, ale wielokrotnie byłam na obozach harcerskich.
Do dziś wspominam je z uśmiechem, jak pisze Evela, jedne z fajniejszych chwil w życiu. I te podchody, wieczory przy ogniskach, dyskoteki w hangarach, potajemne uciekanie na fajkę, pierwsze w całości wypite piwo 8-) Nawet dyżury na kuchni i te okropne, bo "aż" 2-godzinne warty teraz wydaja się przyjemnym wspomnieniem.
Ehh... Stare, dobre czasy... |
_________________ "Patrz, tak się kończy Twój sen..." |
|
|
|
 |
Ossie
Lubi pieprzyć SPAMCYCKI

Wiek: 20 Dołączyła: 19 Lip 2009 Posty: 448 Skąd: Łaskarzew / Warszawa
|
Wysłany: Nie 29 Sty, 2012
|
|
|
| No to ja miałam całonocne warty. Ale lubię. I nadal jeżdżę, nawet ostatnio zakupiłam nowy mundur. Teraz w sumie jako opiekun i tylko czasami, aczkolwiek śmiesznie się patrzy na to, jak dzieci przeżywają każde wyjście, bieg, grę terenową. I te wspomnienia, że samemu się tak samo zachowywało :D |
_________________ " Dla ciebie jestem ateistą, dla boga - konstruktywną opozycją."
Woody Allen |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|