Nie grałem w żadnego battlefielda :mrgreen:
Czy jestem ignorantem wirtualnego świata gier ?
E tam. MW3 ssie. Co daje nam Cod. Rozbudowane pole walki z możliwością wykorzystania czego sie da do zabicia przeciwnika to jest to. Choć MW3 też pewnie kupie. Ale BF3 wygrywa rywalizacje jezeli chodzi o rozgrywki online.
Wiek: 26 Dołączył: 21 Mar 2009 Posty: 2258 Skąd: Nakło nad Notecią
Wysłany: Czw 10 Lis, 2011
Ale nie dla każdego rozgrywki on-line są najważniejsze. Mi od zawsze w CoD podobała się fabuła. Może nie była, aż tak bardzo rozwinięta, ale za to iście masakrycznie filmowa. I to mnie zawsze ciągnęło do CoD-a. Grając w to czułem, że.... gram w film :mrgreen:
MW2 miało w pip przerywników jak z najlepszego filmu wojennego m. in.: złapanie Roucha i Soapa w ruskiej bazie (odpalenie ładunków, tzw. Plan B), ucieczka Roucha z faweli, misja na lotnisku (no boska wręcz. Chyba jestem psychopatą ), obrona tego "słupka" we Waszyngtonie i strzelanie z miniguna w okna, ost. misja gdzie resztkami sił gonimy Shepparda i wyciągamy sobie nóż z bebechów, i dużo, dużo takich innych smaczków
Nie mogę się doczekać Trójki.
Ponawiam pytanie, czy ktoś ma już Uncharted 3? Jeśli tak - czy warto ja nabyć?
Nie mam PS3, ale gra zbiera bardzo pozytywne opinie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum