|
Góry |
| Autor |
Wiadomość |
Jorguś
Lubi pieprzyć Jorgus89

Wiek: 22 Dołączył: 29 Sty 2010 Posty: 362 Skąd: Nowy Sącz
|
Wysłany: Nie 15 Sty, 2012 Góry
|
|
|
Za pozwoleniem zakladam sobie taki temacik ;D Jesli ktos zna jakies fajne szlaki, fajne chatki itp to pisac i dzielic sie takimi wiadomosciami.
To ja zaczne :D Goraco i serdecznie polecam wam Chatke na "Magórach". Jest to Chatka polozona jakies 3 godziny od miejscowosci Piwniczna Zdroj. A jakies 1,5 godziny dorogi od Kosarzysk. Zreszta co ja bede sie rozpisywal. Sami przeczytajcie :D
http://www.chatkamagory.pl/page/
Dodam ze nocleg jak na waronki jest zajebiscie tani bo kosztuje to wszystko 15 zl. Oczywiscie nie licze dojazdu do Piwnicznej lub Kosarzysk:D |
_________________ Bez Piany dzien Zjebany :D:D |
|
|
|
 |
woodstock92
Lubi pieprzyć

Wiek: 19 Dołączył: 13 Kwi 2011 Posty: 304 Skąd: Pieniężno
|
Wysłany: Nie 15 Sty, 2012
|
|
|
| mój brat ostatnio zdobył Mont Blanc;p |
_________________ System wyzysk
System niewolnictwo
System korupcja
System krew
System kontrola
System niewolnictwo
System korupcja
System wyzysk |
|
|
|
 |
Dezaprobator
Administrator

Wiek: 28 Dołączył: 08 Kwi 2008 Posty: 1522 Skąd: Sosnowiec
|
|
|
|
W takim razie jak już zacząłeś ja zapraszam na Lasek.
http://lasek.102.pl
A twoja propozycja bardzo ciekawa, może zaproponuję wypad w tamto miejsce swojej ekipie. |
|
 |
Marry
Rozkręca sie JABOL SPAM

|
|
|
|
a ja ostatnio w Przesiece zawitałam, ze względu szybkiego dojazdu, tanich cen i świetnych warunków :D
ale ja także nie będę się rozpisywać, tutaj strona: http://www.przesieka.pl/zielonagospoda/
warto :D |
_________________ Lubię placki.
Ale jabol tez może być. |
|
|
|
 |
Jorguś
Lubi pieprzyć Jorgus89

Wiek: 22 Dołączył: 29 Sty 2010 Posty: 362 Skąd: Nowy Sącz
|
Wysłany: Pon 16 Sty, 2012
|
|
|
| Marry Calkiem spoko. Ja jednak osobiscie wole cos w stylu "Domek" w srodku gor tak zeby nie mozna tam bylo autem dojechac itp. Cisza spokoj i nic wiecej kolo mnie oprocz lasow i malego miejsca na grila zeby sobie na gitarce pograc:D A to jest raczej juz taki Pensjonat na taka masowke ludzi ale takie tez sa spoko jak sie jedzie np z Rodzina i dzieciakami to jak najbardziej taka Zielona Gospoda jest Okejka. Ja bardziej preferuje cos takiego jak przeslal Dezo. |
_________________ Bez Piany dzien Zjebany :D:D |
|
|
|
 |
Dezaprobator
Administrator

|
Wysłany: Pon 16 Sty, 2012
|
|
|
No więc zapraszam. Jestem na chacie bardzo często. W zasadzie jestem adminem tej strony laskowej.
Na chacie jest naprawdę bardzo grubo.
Sam lechu jest naprawdę udanym człowiekiem.
http://www.digart.pl/zoom...ml#.TxQpFPmHUfI
Rok temu w npm był nawet z nim wywiad. Mam ten numer bo nawet się w nim pojawiło zdjęcie chaty mojego autorstwa.
http://www.npm.pl/index.p...&pid=352&id=175 |
|
 |
milan
Typowy spamer freak4life

|
Wysłany: Wto 17 Sty, 2012
|
|
|
| Marry napisał/a: | a ja ostatnio w Przesiece zawitałam, ze względu szybkiego dojazdu, tanich cen i świetnych warunków :D
ale ja także nie będę się rozpisywać, tutaj strona: http://www.przesieka.pl/zielonagospoda/
warto :D |
Ech,aż mi się lezka w oku pojawila.Przesieka zawsze budzie dla mnie magicznym i wyjątkowym m-jscem,bez względu na widoki,mieszkanców i ceny za pokoje.Dzialo się tam,oj dzialo.Zresztą,nieopodal Przesieki,rezyduje moja Mistrzowska Babcia,więc jak kto sie pojawi w okolicach niech szuka odpowiedniej chalupki,a być może znajdzie. |
_________________ A.I.Y.C. |
|
|
|
 |
Dezaprobator
Administrator

|
Wysłany: Pią 09 Mar, 2012
|
|
|
| Dzisiaj się wybieram na chatę LASEK. Jak ktoś jest chętny to zapraszam. |
|
 |
Niez
Junior Admin

Wiek: 22 Dołączyła: 14 Sie 2008 Posty: 1092 Skąd: ciągle w drodze
|
|
|
|
| Wczas powiadamiasz milordzie :D Zanim do Ciebie dotrę to już będziesz pijany wchodził pod górę :P |
|
|
 |
Dezaprobator
Administrator

|
|
|
|
| A nie prawda. Wsiadasz 16:38 w piotrkowie i 18.48 jesteś w sosnowcu i ruszamy. |
|
 |
Ossie
Lubi pieprzyć SPAMCYCKI

Wiek: 20 Dołączyła: 19 Lip 2009 Posty: 448 Skąd: Łaskarzew / Warszawa
|
|
|
|
Ja nie podam strony i tak dalej, ale sama z siebie polecę Podlesice :D ( taka sobie mała wieś, o).
Jest tam cudnie! :D |
_________________ " Dla ciebie jestem ateistą, dla boga - konstruktywną opozycją."
Woody Allen |
|
|
|
 |
vin
Po co tyle piszesz ?

|
Wysłany: Sob 10 Mar, 2012
|
|
|
| a ja Bieszczady ogółem..najpiękniejsze góry wg mnie. A z miejscowości to Ustrzyki Górne. |
_________________ życie nie pieści, pieśćmy się sami
zero smutków, zero złości, wy***ane po całości ;)
Uwaga!Wszystkie linki, które tu wklejam otwieracie na własną odpowiedzialność :P
Głosujcie na Łydkę Grubasa na ZB <prosi> :P |
|
|
|
 |
Sister Midnight
Zakurwim dęsa ? [youtube]link[/youtube] !!

Wiek: 23 Dołączyła: 10 Lut 2009 Posty: 2354 Skąd: zewsząd
|
|
|
|
| mnie coraz bardziej urzekają Pieniny. nie ma tylu ludzi co w wyższych tatrach, są cudowne widoki, można pojeździć na rowerze po wielu szlakach, przepłynąć się tratwami, podjeść smakowitego grillowanego oscypka z żurawiną i w ogóle miejscowości tam są przeurocze, a ludzie nie tak bardzo, jak w okolicach Zakopca czy Karpacza, są nastawieni na kasę. a widok z trzech koron jest tak cudowny, że nie może nie złapać za serducho;] zarówno do polecenia latem jak i zimą. no i te parczki z pijalniami wody. mmmm |
_________________ – Co my, do cholery, robimy? Kompletnie nas popierdoliło!
– Wiem.. ALE I TAK JESTEŚMY ZAJEBISTE! |
|
|
|
 |
Kudłaty
Rozkręca sie Born to lose, live to win

|
|
|
|
| vin napisał/a: | | a ja Bieszczady ogółem..najpiękniejsze góry wg mnie. A z miejscowości to Ustrzyki Górne. |
Popieram. Bieszczady schodziłem wzdłuż i wszerz i nigdy mi sie nie znudzą. Nawet po Woodzie sie z kumplem wybieram. A jako knajpe moge polecić "baze ludzi z mgły" :) |
_________________ "Ni ma się co tropić, wyjąć ch*ja, wszystko skropić, pić pi**dolić, nie żałować - bida musi pofolgować" |
|
|
|
 |
Kefir
Typowy spamer Przetwór mleczny

|
|
|
|
Ja polecam Chatę Socjologa na Otrycie, pełna wydzicz, 1,5-2 godz do najbliższych wioch, brak prądu, wody, spanie na jakis materacach-bajka. Chyba 10zł na nocleg ale nie pamiętam dokładnie, bo trochę się coś porobi, drewno potnie, deski przybije i ma sie za darmoszke.
Oczywiscie poza tym drewno czy wode trzeba sobie samemu przynosić jak sie chce coś ugotować, czy napalić w kominku (oczywiscie jest jakieś źródełko). |
|
|
 |
|
|