Wysłany: Pon 06 Lut, 2012
Rodriguez fajne filmy kręci, trzeba przyznac : D
A ja kocham filmy Tarantino, zwłaszcza Pulp Fiction : )
Ostatnio jednym z moich filmów jest też "Lśnienie". Nicholson jest po prostu genialny jako psychopata :)
_________________ "Bliskim mów,gdyby pytali,
że chwilowo zmieniałam adres,
że w niebie leczę duszę z silnego przedawkowania rzeczywistości..."
Gość szaleję za Tobą!
Podziel się na:
Raczkins Lubi pieprzyć ...po co się bać, skoro w duszy gra muzyka...
A i owszem,zaskakuje.Ale sęk w tym,że jakoś,pi razy oko,w podobnym czasie ukazal się inny film o "magicznych występach" i ten mnie przekonal bardziej niż "Iluzjonista":
_________________ A.I.Y.C.
Podziel się na:
Raczkins Lubi pieprzyć ...po co się bać, skoro w duszy gra muzyka...
Hmm a ja lubię horrory, te kultowe i te mniej. Kiedyś obejrzałam wszystkie odcinki "Piątku trzynastego" i "Koszmaru z Ulicy wiązów". Całkiem, całkiem chyba nawet jeszcze gdzieś je mam na płytach. Ale oglądając mogło się przewidzieć, że odcinek kończy się na tym co zawsze czyli ktoś zginie
Moimi ulubionymi filmami są też filmy typu:"Krąg", "Ring" japońskie horrory. O zapomniałabym jeszcze o jednym.. "Shuter-Widmo" Końcówka najlepsza ;)
Co ostatnio oglądałam jeszcze z kina grozy.. Hmm kilka dni temu na TV Puls leciał "Mad House" niezły.. polecam:)
A jeśli chodzi o komedię to paść ze śmiechu można przy :"Zgon na pogrzebie" hahahah dobre to było.
_________________ Tanie wino i dwa blanty, chodźmy walczyć o Inflanty!
Byłam ostatnio w kinie na "Underworld: Przebudzenie", polecam, dla fanów całej serii, film mocny bez zbędnego gadania, dużo się dzieje, jeżeli ktoś oczywiście lubi takie filmy. Osobiście tak się wkręciłam w niego, że nawet nie zauważyłam kiedy się skończył, miałam lekki niedosyt. Z pewnością ten film doczeka się kontynuacji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum