oglądałam :) też mi ktoś to polecił..mi tam w sumie dużo nie trzeba nawet na Pearl Harbour płakałam..jak jeden z braci umierał..(uwielbiam ten film) no już nie mówiąc o Zielonej mili..albo taki film co nie tak dawno leciał w kinie..o dziewczynce chorej na białaczke, nie pamiętam tytułu
_________________ życie nie pieści, pieśćmy się sami
pewnie większości z Was ten film/dokument nie zainteresuje, ale na prawdę polecam - "królik po berlińsku"
http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/4223191
mi bardzo przypadł do gustu, choć byłam do niego nastawiona bardzo pesymistycznie. ironia aż kapie z każdego prawie zdania, no i lektor w postaci niezastąpionej Krystyny Czubówny 8-)
_________________ – Co my, do cholery, robimy? Kompletnie nas popierdoliło!
– Wiem.. ALE I TAK JESTEŚMY ZAJEBISTE!
Wiek: 26 Dołączył: 21 Mar 2009 Posty: 2137 Skąd: Nakło nad Notecią
Wysłany: Nie 04 Kwi, 2010
Oglądałem ten film. Emitowali go kiedys na TVP Historia bodajże. Bardzo ciekawy. I zgodzę sie także z tym że Krystyna Czubówna jest niezastąpiona w wszelakich dokumentach.
Pamiętacie programy o zwierzątkach na "jedynce" ?
kryzysova Forumowy prawiczek dragon dreams are golden
Wysłany: Pon 24 Maj, 2010
vin napisał/a:
hmm..a może poleci mi ktoś coś do płaczu? ;) albo coś co trzyma w napięciu..bo z horrorów to raczej nie ma co polecać...
wracając do czegoś do płaczu, to polecam "Między piekłem a niebem", ilekroć to oglądam to zawsze paczka chusteczek mi schodzi.
A poza tym to warto jeszcze "Piękny umysł" obejrzeć z Russellem Crowe'm. Dzieło naprawde warty swojej nominacji do oskara. No i chyba wszystkie z Alem Pacino - Adwokat Diabła, Zapach kobiety, Scarface - kilka moich ulubionych. On sprawi, że każdy film to cudeńko :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum