punk_rock
wywalacz postów KRÓLĄTKO LANSU!!!!

Wiek: 19 Dołączyła: 05 Sie 2008 Posty: 588 Skąd: Glajwitz city xD
|
Wysłany: Czw 07 Sie, 2008 punk_rock
|
|
|
__
Punk rock
__
imię i nazwisko: Jagoda w sumie jak po ojcu to niby Siwek ale nie wiem czemu mam Gazda, tata weź wyjaśnij xD
psuedonimy: Dżagoda, albo jeszcze lepsze czyli (tam ta dam) Jagoda
data ur.: 23.09.92 (nie nie zmieniłąm daty xP)
miasto: Gliwice
Uczeń/Student: 2 LO w Gliwicach, jedno z lepszych u nas a ja się dostałam xD biedni nie wiedzieli kogo biorą pod skrzydłą... Albo się domyślali sądząc po ich minach :mrgreen:
e-mail: ja_sem_nietoperek@vp.pl
gg: 2362139
www: [/quote]A więc mój wypaśny photoblog, więc kliknij pokomentuj i oglądaj :D wiem reklama przedewszystkim xD Dez nie zabijaj mnie za tą wizytówkę :P
__
| gatunek muzyki| napisał/a: | | jaki mi się podoba czyli każdy jak mam ochotę, punk, ska, rap, wszystko i nic, jak komuś nie pasuje to ma minus 5 do lansu i tyle 8-) |
| zespół/muzyk| napisał/a: | | zależy na jaki mam fazę, raz miałąm na bunkier, innym razem na fate, prawde, apatie, kiedyś nawet na ostrego czy kalibra itd. wymieniac mogę pół nocy ale po kij jak i tak nikt pewnie nawet do tej części nie dojdzie xP |
| artysta | napisał/a: | | żeby nie było że jestem jakaś dziwna czy coś to powiem Lech Janerka i Kazik, mogłabym to uzasadnić, ale lepiej nie |
| pisarz | napisał/a: | | Bernard Corwell, albo prawie wszyscy na tym forum, ja Wam chyba jakąś nagrodę pisarską załatwie xD |
| książka| napisał/a: | | zależy co czytam w danym momencie... Ale jedna z lepszych to "zimowy monarcha" i "nieprzyjaciel boga" |
| film | napisał/a: | | eeee nie wiem, zawsze mam problem z określaniem takich rzeczy 8-) |
[quote="hobby |"]lansowanie się, bo to jest taki trÓ i w ogóle, granie na nerwach, myślenie (dobra udawanie że myśle) co by było gdyby i wiele innych rzeczy które są ciekawe i na które mam ochotę... Czyli gadanie głupot, chociaż jak się trafi na intelektualnego przeciwnika to można i mądrze pogadać... |
_________________ Gość cześć!
"Paradoksy bytu tu."
Hej hej heloł. |
|